Система за остъкляване Бърно Soft Close

Модел: Brno Soft Close
Brno Soft Close е иновативната система от закалено стъкло, за поставяне на плъзгащи се стъклени врати за остъкляване на балкони и тераси.
Паралелно плъзгащите се врати на модела Brno Soft Close ви позволява да се наслаждавате на пейзажа до късна есен. Когато крилата са затворени, Brno Soft Close максимално предпазва от вятъра, дъжда, прахта и листата. Гениален дренажен профил гарантира, оттичането на дъждовната вода дори и при проливни дъждове, а интериорът остава сух!

 
 
Детайлно описание:   Brochure Atrivant 80_EN_699.pdf - 2.13MB
Детайлно описание:   EN-Atrivant-80-Articel-list-single-profile_699.pdf - 1.39MB
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Видео за Къща и Тераса
Видео 2 за Къща и Тераса
Галерия готови проекти Система за остъкляване Бърно Soft Close
Етикети
безпрофилно остъкляване на тераса софия, остъкляване на зимна градина, остъкляване на бакони и лоджии, остъкляване на веранда идеи, цена, безпрофилно остъкляване на тераса варна, остъкляване на тераса с плъзгащи прозорци, остъкляване на тераса кълкулатор, остъкляване на тераса мнения, безпрофилно остъкляване на тераса пловдив, остъкляване на тераса, остъкляване на балкони последен етаж, кераглас, остъкляване на веранда на къща, остъкляване на тераса без покрив, остъкляване на тераса тип гилотина, остъкляване на тераса разрешение, гаранция, остъкляване на тераса тип хармоника, промоция, остъкляване на тераса със сгъваемо стъкло, зимна градина, лятна градина, остъкляване на тераси пловдив цени