Вашата оценка

Система за остъкляване Бърно Soft Close

Модел: Brno Soft Close
Brno Soft Close е иновативната система от закалено стъкло, за поставяне на плъзгащи се стъклени врати за остъкляване на балкони и тераси.
Паралелно плъзгащите се врати на модела Brno Soft Close ви позволява да се наслаждавате на пейзажа до късна есен. Когато крилата са затворени, Brno Soft Close максимално предпазва от вятъра, дъжда, прахта и листата. Гениален дренажен профил гарантира, оттичането на дъждовната вода дори и при проливни дъждове, а интериорът остава сух!

Система за остъкляване Бърно Soft Close Система за остъкляване Бърно Soft Close
Система за остъкляване Бърно Soft Close Система за остъкляване Бърно Soft Close
Детайлно описание:   Brochure Atrivant 80_EN_699.pdf - 2.13MB
Детайлно описание:   EN-Atrivant-80-Articel-list-single-profile_699.pdf - 1.39MB
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Видео за Къща и Тераса
Видео 2 за Къща и Тераса
Галерия готови проекти Система за остъкляване Бърно Soft Close
Етикети
остъкляване на тераси пловдив цени, остъкляване на балкони последен етаж, остъкляване на зимна градина, лятна градина, кераглас, безпрофилно остъкляване на тераса софия, остъкляване на тераса тип гилотина, остъкляване на тераса мнения, остъкляване на бакони и лоджии, остъкляване на тераса кълкулатор, цена, остъкляване на тераса тип хармоника, остъкляване на тераса с плъзгащи прозорци, гаранция, остъкляване на тераса без покрив, зимна градина, остъкляване на веранда идеи, безпрофилно остъкляване на тераса варна, остъкляване на тераса, безпрофилно остъкляване на тераса пловдив, остъкляване на веранда на къща, промоция, остъкляване на тераса разрешение, остъкляване на тераса със сгъваемо стъкло