Система за остъкляване Бърно Soft Close

Модел: Brno Soft Close
Brno Soft Close е иновативната система от закалено стъкло, за поставяне на плъзгащи се стъклени врати за остъкляване на балкони и тераси.
Паралелно плъзгащите се врати на модела Brno Soft Close ви позволява да се наслаждавате на пейзажа до късна есен. Когато крилата са затворени, Brno Soft Close максимално предпазва от вятъра, дъжда, прахта и листата. Гениален дренажен профил гарантира, оттичането на дъждовната вода дори и при проливни дъждове, а интериорът остава сух!

 
 
Детайлно описание:   Brochure Atrivant 80_EN_699.pdf - 2.13MB
Детайлно описание:   EN-Atrivant-80-Articel-list-single-profile_699.pdf - 1.39MB
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Видео за Къща и Тераса
Видео 2 за Къща и Тераса
Галерия готови проекти Система за остъкляване Бърно Soft Close
Етикети
остъкляване на зимна градина, безпрофилно остъкляване на тераса варна, остъкляване на веранда идеи, остъкляване на балкони последен етаж, промоция, остъкляване на тераса тип гилотина, остъкляване на тераса с плъзгащи прозорци, остъкляване на тераса тип хармоника, гаранция, остъкляване на тераса, безпрофилно остъкляване на тераса софия, остъкляване на тераса без покрив, остъкляване на тераса разрешение, остъкляване на тераса кълкулатор, кераглас, зимна градина, остъкляване на тераса със сгъваемо стъкло, остъкляване на бакони и лоджии, безпрофилно остъкляване на тераса пловдив, лятна градина, цена, остъкляване на тераси пловдив цени, остъкляване на тераса мнения, остъкляване на веранда на къща