Система за остъкляване Бърно Soft Close

Модел: Brno Soft Close
Brno Soft Close е иновативната система от закалено стъкло, за поставяне на плъзгащи се стъклени врати за остъкляване на балкони и тераси.
Паралелно плъзгащите се врати на модела Brno Soft Close ви позволява да се наслаждавате на пейзажа до късна есен. Когато крилата са затворени, Brno Soft Close максимално предпазва от вятъра, дъжда, прахта и листата. Гениален дренажен профил гарантира, оттичането на дъждовната вода дори и при проливни дъждове, а интериорът остава сух!

Система за остъкляване Бърно Soft Close Система за остъкляване Бърно Soft Close
Система за остъкляване Бърно Soft Close Система за остъкляване Бърно Soft Close
Детайлно описание:   Brochure Atrivant 80_EN_699.pdf - 2.13MB
Детайлно описание:   EN-Atrivant-80-Articel-list-single-profile_699.pdf - 1.39MB
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Видео за Къща и Тераса
Видео 2 за Къща и Тераса
Галерия готови проекти Система за остъкляване Бърно Soft Close
Етикети
остъкляване на тераса тип гилотина, остъкляване на тераса разрешение, лятна градина, цена, безпрофилно остъкляване на тераса софия, гаранция, остъкляване на веранда идеи, остъкляване на веранда на къща, остъкляване на тераса без покрив, остъкляване на зимна градина, остъкляване на тераса тип хармоника, остъкляване на балкони последен етаж, кераглас, безпрофилно остъкляване на тераса варна, остъкляване на тераса с плъзгащи прозорци, остъкляване на тераса със сгъваемо стъкло, зимна градина, безпрофилно остъкляване на тераса пловдив, промоция, остъкляване на тераса кълкулатор, остъкляване на тераса, остъкляване на тераса мнения, остъкляване на тераси пловдив цени, остъкляване на бакони и лоджии