Вашата оценка

Система за остъкляване Бърно Soft Close

Модел: Brno Soft Close
Brno Soft Close е иновативната система от закалено стъкло, за поставяне на плъзгащи се стъклени врати за остъкляване на балкони и тераси.
Паралелно плъзгащите се врати на модела Brno Soft Close ви позволява да се наслаждавате на пейзажа до късна есен. Когато крилата са затворени, Brno Soft Close максимално предпазва от вятъра, дъжда, прахта и листата. Гениален дренажен профил гарантира, оттичането на дъждовната вода дори и при проливни дъждове, а интериорът остава сух!

Система за остъкляване Бърно Soft Close Система за остъкляване Бърно Soft Close
Система за остъкляване Бърно Soft Close Система за остъкляване Бърно Soft Close
Детайлно описание:   Brochure Atrivant 80_EN_699.pdf - 2.13MB
Детайлно описание:   EN-Atrivant-80-Articel-list-single-profile_699.pdf - 1.39MB
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Видео за Къща и Тераса
Видео 2 за Къща и Тераса
Галерия готови проекти Система за остъкляване Бърно Soft Close
Етикети
лятна градина, цена, остъкляване на зимна градина, остъкляване на веранда на къща, остъкляване на тераса мнения, остъкляване на тераса без покрив, зимна градина, остъкляване на тераси пловдив цени, остъкляване на тераса, безпрофилно остъкляване на тераса пловдив, остъкляване на тераса тип хармоника, кераглас, остъкляване на тераса разрешение, гаранция, остъкляване на тераса тип гилотина, остъкляване на балкони последен етаж, промоция, безпрофилно остъкляване на тераса варна, остъкляване на веранда идеи, остъкляване на тераса с плъзгащи прозорци, остъкляване на тераса със сгъваемо стъкло, остъкляване на тераса кълкулатор, остъкляване на бакони и лоджии, безпрофилно остъкляване на тераса софия