Вашата оценка

3 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ НАШИТЕ МОНТАЖНИ УСЛУГИ

11.04.2022
Вече сте избрали проект и характеристики на новата си душ кабина, остъкляване на тераса или зимна градина, но все още имате притеснения относно монтажа и довършителните работи - Кераглас ще ви помогне - ние разполагаме с експертите в това!

1. С нашата мрежа от лицензирани монтажници, обучени и постоянно оценявани за ефективност, гарантираме, че ще получите безупречна инсталация и изключително обслужване. Нашият сервизен екип също така ще координира точните измервания във вашия дом, за да изгради персонализиран проект според точните спецификации.



2. Точността при измерването ни гарантира, че елементите от вашия проект ще паснат перфектно на измереното пространство. Ако изберете Кераглас, измерванията ще бъдат правилни и ще прилягат прецизно.



3. Екипът от професионалисти на Кераглас облекчава стреса от закупуването на душ кабина и гарантира цялостно обслужване, което ще ви удовлетвори. Вашият проект ще бъде завършен и подкрепен от нашата едногодишна гаранция за монтаж, така че да можете да се наслаждавате на красивата си душ кабина, веранда или зимна градина години напред.


 

KERAGLASS извършва посещение на адреси в цялата страна за снемане на точни размери, като услугата се заплаща в размер на:
  • За София град - 25,00 лв.,
  • София – периферия – 30,00 лв.,
  • Над 50 км – по договаряне. 
Срокът за изпълнение на направената поръчка за душ кабини и душ паравани е 20 работни дни.
​​Доставката до адрес с наш монтаж е безплатна за гр. София.
  • Пренасянето до апартамента Ви без асансьор е в размер на 10,00 лв. до 3 стъкла на етаж. Цените за монтаж на модели Roma 144,00 лв.; Dublin 150,00 лв., за модел Sofia 174,00 лв. а всички останали модели съгласно ценоразписа.

  • За по - сложни душ кабини и паравани цената за монтажа се определя допълнително. Извършваме доставки и монтажи извън София.
*посочените цени са с ДДС
Архив новини