Вашата оценка

Комарници

Модел: JOLLY / LIBERA / PLISSE MIRAI
Кераглас предлага мрежи против комари за врати и прозорци в съответствие с най-модерните технологии в сектора.
Благодарение на дългогодишен опит, характеризиращ се с постоянното търсене на иновативни решения, компанията придобива водеща роля на пазара на мрежи против комари с постоянната цел за постигане на най-високо ниво на удовлетвореност за клиентите.

JOLLY

JOLLY e eлегантен страничен ролетен комарник за врати, с практичен и ергономичен дизайн и вертикален профил без дръжки. Много лесен за употреба както от външната, така и от вътрешната страна на помещението. Наличен с единични или двойни крила. Употребата на комарника е лесна и безопасна, свързана с много нисък долен профил от 3 мм, което превръща Jolly в идеалния избор за деца, възрастни хора, както и за врати, които се използват често.

Комарници
Комарници
Комарници

Позволява на самата мрежа да остане прикачена към долната верига. Червените куки, изработени от гладък пластмасов материал, не повреждат мрежата и я блокират при наличие на вятър.

LIBERA

LIBERA е елегантен комарник със странично плъзгане, идеален за френски прозорец; Снабдена е с ергономичен захват по цялата дължина на профила, което го прави удобен и лесен за използване отвътре и отвън. Отварянето и затварянето на вратата, снабдена с пружина става напълно контролиранo и не позволява случайно и непредвидено бързо плъзгане. Тази характеристика, прибавена към отсъствието на подов водач, прави продукта, идеален за отвори с голям човекопоток, както и за деца и хора със затруднено придвижване.Комарници
Комарници
Изделието е предназначено само за монтиране в отвори. Замерването се осъществява по ширината и височината на отвора.
Ширина на изделието = Ширината на отвора - 2 mm
Височина на изделието = Височината на отвора - 2 mm
Комарници
Комарници

PLISSE MIRAI

PLISSE MIRAI за отвори за врати е лека противомоскитна система на базата на вертикално поставено плисирано платно на мрежата. Системата има три модела с отваряне в една посока (един подвижен корниз, едно платно), с разтваряне в двете посоки (два подвижни корниза, две платна) и с отваряне във всяко направление (два подвижни корниза и едно платно). Фиксирането на подвижния корниз в крайна точка е възможно благодарение на магнитната лента. Системата е подходяща за монтиране в помещения, използвани от хора с ограничени възможности. Изделието може да бъде поставено, а след това свалено без използването на инструменти. На долния поддържащ профил има отверстия за оттичане на водата при дъжд.

Комарници
Комарници
Комарници
Комарници

PLISSE INFINITY

PLISSE INFINITY е универсална противомоскитна система с вертикално разположени плисирани гънки за покриване на широки отвори. Пълното отсъствие на направляващи релси на пода прави управлението и експлоатацията на това изделие лесни и комфортни. Това се постига благодарение на разположения в долния край на мрежата, на нивото на пода, подвижен направляващ шнур, който се прибира в страничния профил при събрано положение. Изделието може да бъде лесно свалено за почистване и след това да бъде монтирано отново без употребата на инструменти. Изделието може да се състои от една или две секции /мрежести платна/ , раздвижвани от центъра или даже с последователно отваряне на секциите /до шест/. 

Комарници
Комарници
Детайлно описание:   komarnitsi_696.pdf - 12.23MB
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Видео за Къща и Тераса
Галерия готови проекти Комарници