Your rating

Οθόνες

μοντέλο: JOLLY / LIBERA / PLISSE MIRAI
Η Keraglas προσφέρει κουνουπιέρες για πόρτες και παράθυρα σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες του κλάδου.
Χάρη στην πολυετή εμπειρία, που χαρακτηρίζεται από τη συνεχή ζήτηση για καινοτόμες λύσεις, η εταιρεία αποκτά ηγετικό ρόλο στην αγορά κουνουπιών με συνεχή στόχο την επίτευξη του υψηλότερου επιπέδου ικανοποίησης των πελατών.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ

Το JOLLY είναι ένα κομψό πλαϊνό κουνουπιέρα για πόρτες, με πρακτικό και εργονομικό σχεδιασμό και κάθετο προφίλ χωρίς λαβές. Πολύ εύκολο στη χρήση τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του δωματίου. Διατίθεται με μονές ή διπλές πτέρυγες. Η χρήση του κουνουπιού είναι εύκολη και ασφαλής, σε συνδυασμό με πολύ χαμηλό προφίλ 3 mm, γεγονός που καθιστά το Jolly την ιδανική επιλογή για παιδιά, ηλικιωμένους, καθώς και για πόρτες που χρησιμοποιούνται συχνά.
Οθόνες
Οθόνες
Οθόνες

Επιτρέπει στο ίδιο το δίκτυο να παραμείνει συνδεδεμένο στην κάτω αλυσίδα. Τα κόκκινα άγκιστρα, κατασκευασμένα από λείο πλαστικό υλικό, δεν καταστρέφουν το δίχτυ και δεν το φράζουν παρουσία ανέμου.

ΛΙΒΑΡΑ

Το LIBERA είναι ένα κομψό κουνουπιέρα με πλαϊνή ολίσθηση, ιδανικό για ένα παράθυρο γαλλικού τύπου. Είναι εξοπλισμένο με εργονομική λαβή σε όλο το μήκος του προφίλ, γεγονός που το καθιστά άνετο και εύκολο στη χρήση μέσα και έξω. Το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας με ελατήριο ελέγχεται πλήρως και δεν επιτρέπει την τυχαία και απρόβλεπτη γρήγορη ολίσθηση. Αυτή η δυνατότητα, προστιθέμενη στην απουσία οδηγού δαπέδου, καθιστά το προϊόν ιδανικό για ανοίγματα με μεγάλη ροή ατόμων, καθώς και για παιδιά και άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Οθόνες
Το προϊόν προορίζεται μόνο για τοποθέτηση σε οπές. Η μέτρηση πραγματοποιείται στο πλάτος και το ύψος της οπής.
Πλάτος προϊόντος = Πλάτος της οπής - 2 mm
Ύψος του προϊόντος = Ύψος της οπής - 2 mm

Οθόνες
Οθόνες

PLISSE MIRAI

Το PLISSE MIRAI για ανοίγματα θυρών είναι ένα ελαφρύ σύστημα κουνουπιών που βασίζεται σε κάθετα τοποθετημένο πτυχωτό καμβά. Το σύστημα διαθέτει τρία μοντέλα με άνοιγμα σε μία κατεύθυνση (ένα κινητό γείσο, ένα πανί), με άνοιγμα και στις δύο κατευθύνσεις (δύο κινητά γείσα, δύο πανιά) και με άνοιγμα σε κάθε κατεύθυνση (δύο κινητά γείσα και ένα πανί). Η στερέωση του κινητού γείσο στο τελικό σημείο είναι δυνατή χάρη στη μαγνητική ταινία. Το σύστημα είναι κατάλληλο για εγκατάσταση σε δωμάτια που χρησιμοποιούνται από άτομα με αναπηρία. Το προϊόν μπορεί να τοποθετηθεί και στη συνέχεια να αφαιρεθεί χωρίς τη χρήση εργαλείων. Το κάτω προφίλ στήριξης έχει τρύπες για αποστράγγιση νερού στη βροχή.

Οθόνες
Οθόνες
Οθόνες
Οθόνες

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το PLISSE INFINITY είναι ένα καθολικό σύστημα εντοπισμού κουνουπιών με κάθετα τοποθετημένες πτυχωτές πτυχές για κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων. Η πλήρης απουσία σιδηροτροχιών καθοδήγησης καθιστά τη διαχείριση και τη λειτουργία αυτού του προϊόντος εύκολη και άνετη. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο κινητό καλώδιο οδήγησης που βρίσκεται στο κάτω άκρο του διχτυού, στο επίπεδο του δαπέδου, το οποίο αποσύρεται στο πλευρικό προφίλ κατά τη συναρμολόγηση της θέσης. Το προϊόν μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί για καθαρισμό και στη συνέχεια να επανασυναρμολογηθεί χωρίς τη χρήση εργαλείων. Το προϊόν μπορεί να αποτελείται από ένα ή δύο τμήματα / φύλλα ματιών /, που μετακινούνται από το κέντρο ή ακόμη και με διαδοχικό άνοιγμα των τμημάτων / έως έξι /.

Οθόνες
Οθόνες
Αναλυτική περιγραφή:   komarnitsi_696.pdf - 12.23MB
ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
0895320159
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ
 
ΕΠΩΝΥΜΙΑ:
τηλέφωνο:
E-mail:
σχόλιο:
βίντεο Σπίτι και βεράντα
έτοιμο Έργα Οθόνες