Your rating

Verwijderbaar dak-Smart

Modell: Smart
Geniet van uw veranda met een aan de muur gemonteerde pergola.

Technische beschrijving:

* Verstelbare en gemotoriseerde dakstructuur met afstandsbediening.
* Dakbanen PMMA% 100 UV-bescherming.
* Hoogwaardige aluminium structuur in de kleur die u verkiest.
* Regen- en sneeuwbescherming met geïntegreerde dakgoot.

Met eenvoudige montagemethoden biedt de TF Enjoy Smart-veranda u de natuur, het comfort en toch een modulaire uitbreiding.

Verwijderbaar dak-Smart

Wat is PMMA-dakbedekking?
Polymethylmethacrylaat is een synthetische hars verkregen door het polymerisatieproces van methylmethacrylaat. Dit is een soort transparante stijve kunststof, die veelal ondoordringbaar vervanging van glas (ramen, dakramen, gelamineerde platen, luifels voor vliegtuigen, enz.).

Dit materiaal heeft zich bewezen als een economisch alternatief voor polycarbonaat zijn, als de treksterkte, transparantie, polijsten en UV-bestendigheid zijn belangrijker dan de impact sterkte en weerstand tegen chemicaliën en warmte.

Een geprefereerd materiaal voor polycarbonaat, omdat het geen schadelijke bisfenol-A bevat, een subeenheid die wordt aangetroffen in polycarbonaatmaterialen. Deze hars wordt ook voor andere doeleinden gebruikt dankzij de matige eigenschappen, het eenvoudige verwerkingsproces en de lage kosten.

geschiedenis:

Voor de eerste keer werd het materiaal ontdekt door de Britse chemicus Rowland Hill en John Crawford van Imperial Chemical Industries (ICI) in Engeland (1930). ICI registreert het product onder het handelsmerk van Perspex.
Tegelijkertijd probeert Otto Rom (chemicus en industrieel) in Duitsland veilig glas te produceren door methacrylaatpolymerisatie tussen de twee glaslagen.
Dientengevolge wordt het polymeer van het glas gescheiden, waardoor een transparante kunststofplaat met een plexiglas-handelsmerk wordt verschaft. Beide producten betraden de commerciële markt eind jaren dertig. Later, E.I. Du Pont de Nemours & Company (nu DuPont) in de VS presenteerde hun eigen product onder de handelsnaam Lucite.

Hoofdtoepassing - Tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen airbags en bommen voor PMMA-torens werden gemaakt.

features:

De belangrijkste eigenschappen van dit kunststof materiaal, waardoor het een ideale keuze is om te gebruiken als vervanging voor glas en voor andere doeleinden, zijn:

 - Dit is een gezond en licht materiaal;
 - Het heeft een betere slagsterkte dan glas en polystyreen;
 - Superieure weerstand tegen omgevingsinvloeden in vergelijking met andere kunststoffen;
 - Hoge thermische en chemische weerstand;
 - Lage rookemissie
 - Uitstekende weerstand tegen slijtage;
 - Hoge sterkte en duurzaamheid;
 - Laat licht.

Verwijderbaar dak-Smart
BERATUNG
0895320159
MASSE

FORMULAR
 
Name:
Telefon:
E-mail:
Kommentar:
Video für Pergolen und Sonnenschirme
Video 2 für Pergolen und Sonnenschirme
Gallery ready objects Verwijderbaar dak - Smart