Over zwembaden Open space

Modell: Open space
Het Open Space-4-systeem is ideaal voor zwembaden, restaurants, cafés, kleinere conferentiecentra en ontvangsthallen. Zwaargewicht met een sectioneel ontwerp met 4 secties, past het goed in de meeste architecturale structuren. De hoogwandige landen zorgen voor een comfortabele omgeving en eenvoudige observatie binnen en buiten het intrekbare gebouw. Open ruimte-4-systemen bieden kwaliteit, veiligheid, gebruiksgemak, optimale waarde en ontwerpeenvoud. Het gebruik van minder componenten-systemen is ontworpen om een ​​snelle installatie te bieden en is het meest kosteneffectieve model. De systemen zijn op maat gemaakt met een maximale breedte van 12m x 60m met een maximale hoogte van 4m.

Open Space-4-systemen zijn zo ontworpen dat de IBC-code gecombineerde gecombineerde wind- en sneeuwbelastingen tot 240 kg / m2 kan weerstaan, waardoor veiligheid en beveiliging voor alle tijden van het jaar wordt geboden. Verkrijgbaar in vrijstaande volledige hoogte (A) en schuine zijde (B).

Maximale breedte: 12 m (40 ') / 14 m (46')
    Maximale lengte: 60 m (196 ')
    Werk: gemotoriseerd of handmatig
    Frames: 4
    Beglazing: pc of glas

Maximale breedte: 16 m (52 ​​') / 18 m (59')
    Maximale lengte: 60 m (196 ')
    Werk: gemotoriseerd of handmatig
    Frames: 6
    Beglazing: pc of glas

Het Open Space-6-systeem is ons populairste intrekbare ontwerp. De brede gesegmenteerde vorm, hoge zijden, lagere algemene profiel en esthetisch aangename vorm maakt het ideaal voor residentiële intrekbare zwembaden, restaurants, cafés en winkels beslissingen, atriums en spreien voor terrassen. In Open Space-6 is de draadloze optie beschikbaar. Zoals bij al onze systemen en er is een hoge aluminium frame structurele, elektrostatische poedercoating systeem, roestvrij staal en andere niet-corrosieve accessoires die zorgen voor jarenlang probleemloos gratis service, veiligheid en gebruiksgemak.

Open ruimte-patronen 6 zijn ontworpen om grootte tot 16 m (50 ') x 60 m (196') en een maximale hoogte van 4,6 m (15 '). De systemen zijn zo ontworpen dat de IBC-code aan de gecombineerde sneeuw- en windbelasting weerstaan ​​tot 240 kg / m2 (50 PSF / 2,35 kPa), het verschaffen van veiligheid en zekerheid voor alle tijden tijdens het jaar. Het is beschikbaar in vrijstaande volledige hoogte en in vrijstaande landen.Maximale breedte: 18 m (59 ') / 20 m (66')
    Maximale lengte: 60 m (196 ')
    Werk: gemotoriseerd of handmatig
    Frames: 8
    Beglazing: pc of glas

Open ruimte-8 systemen zijn intrekbare gebouwen, ideaal voor projecten die een hoogte en een ruimtelijk gevoel vereisen, zoals grote winkelcentra en zwembaden. Door de 8-delige gesegmenteerde vorm kan dit model hellingen plaatsen voor duiken, speelplaatsen en andere recreatieve voorzieningen, terwijl het een ruim, hoog dakgevoel geeft. Dankzij het geometrische ontwerp kunnen de Open Spasc-8-systemen worden ontworpen om bestand te zijn tegen zware sneeuwbelasting. Deze adaptieve structuren zijn ideaal voor grote commerciële projecten zoals patios of cafés in restaurants, maar ook voor residentiële projecten zoals zwembaden of openbare omgevingen.

Open Space-8 is op maat gemaakt tot 20m (65 ') breed x 60m (196') breed en op een maximale hoogte van 6.0m (20 '). De systemen zijn zo ontworpen dat de IBC-code bestand is tegen gecombineerde wind- en sneeuwbelastingen tot 240 kg / m2 (50 psf / 2.35 kPa). Zowel beschikbaar op vrije stahoogte als op vrijstaande hellingen.
ausführliche Beschreibung:   OPEN SPACE_618.pdf - 734.89KB
BERATUNG
0895320159
MASSE

FORMULAR
 
Name:
Telefon:
E-mail:
Kommentar:
Video für Gewächshaus
Video 2 für Gewächshaus
Gallery ready objects Over zwembaden Open space