Вашата оценка

Остъкляването на тераси е ефективен начин за пестене на енергия за отопление!

24.03.2022
Бързото покачване на цените на енергоизточниците предизвикаха безпокойство в Европа и по света. Международната агенция по енергетика установява, че цената на електроенергията в края на 2021 г. се е повишила до най-високото си ниво в Европа от повече от десетилетие. Ето защо жилищните компании започнаха да обръщат повече внимание на енергийната ефективност в сградите. Остъкляването на тераси от Кераглас е енергийно ефективно и разумно решение, което не само подобрява качеството на живот във Вашият дом, но и е енергийно ефективно предимство в дългосрочен план.



Остъкляването на терасата е ефективен начин за пестене на енергия за отопление със средно 6 на 100. Разбира се има и други фактори, влияещи върху крайната енергоспестяваща ефективност на остъклен балкон - местоположението на имота и сезона. Спестяването на енергия се материализират особено през зимата. Топлинните загуби също зависят от топлоизолацията и конструктивната плътност на сградата.



Въпреки това е ясно, че инсталирането на балконско остъкляване е енергийно ефективен ремонт, който носи значителни ползи за жилищата и комфорта в дома.
Кераглас предоставя цялостна помощ, от която се нуждаете за планиране и завършване на вашия проект за остъкляване и оценка на разходите за него.
Архив новини