Вашата оценка

Обезопасяване на тераси за домашни любимци

20.05.2021
Обезопасяване на тераси за 
домашни любимци

Нова практична система за обезопасяване на тераси за домашни любимци без вертикални профили и с много предимства Крит 1!

Безрамковата система за остъкляване - Крит за тераси, осигурява пряка видимост и допълнително пространство в дома. Функцията на механизма и външния вид на остъкляване Крит за тераси, съответства на балконско остъкляване. Когато искаме да остъклим тераса, трябва да имаме предвид, че по-голямата площ на остъкляване е и по-голямо тегло, като натоварване на квадратен метър площ. Оттук и изискването за устойчивост също се увеличава. Благодарение на техническите си характеристики, остъкляването Крит за тераси издържа дори екстремно ветрово натоварване и различни атмосферни условия. Специалният сачмен лагер на ходовата част позволява по-сигурна използваемост и за по-тежките стъклени крила.

Система Крит на KERAGLASS дава елегантен завършек на външния вид на терасата, както и защитава мазилката и Вашите мебели. Остъкляването придава на дома ценно допълнително пространство и комфорт, а усещането че сте навън забележително се увеличава. Остъкляването може да се комбинира с различни заключващи механизми, в съответствие с желанията и изискванията на клиента.

 

Остъкляване Крит 1 дава възможност за гъвкаво използване на терасата: - разширява използването и живота на терасата; - заключва се, което осигурява по-голяма сигурност; - предпазва от вятър и летящ боклук, дъжд, прах и намалява силата на звука с 20 децибела; - намалява необходимостта от поддържане и почистване на терасата; - увеличава стойността на имота; - без вертикални рамки, като по този начин осигурява видимост; - не се изисква разрешение за промяна на фасадата; - стъклените панели могат да се движат, независимо от формата на терасата от 90 - 270 градуса и дори при овални тераси; - лесно почистване - всички панели се отварят навътре и могат да се почистват от двете страни; - сигурност - използува се закалено и безопасно стъкло 8-10 мм. дебелина в зависимост от ветровото натоварване; - изгодна цена; - ПРОТЕКТ КЛИЙН /самопочистващо се стъкло/ - БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ!

Архив новини