Вашата оценка

Кераглас отново на СТРОЙКО 2000

17.10.2017
Кераглас отново на СТРОЙКО 2000



 








ЗАПОВЯДАЙТЕ!
Вземете 10% отстъпка на избрани продукти!

Скъпи клиенти, Кераглас ЕООД отново участва в  най-голямото специализирано търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане, провеждано в България - СТРОЙКО 2000.

В дните между 18-ти и 22-ри Октомври 2017г на щанда на Кераглас, № 303 ще се запознаете с едни от най-новите ни Системи за остъкляване с многообразен дизайн и възможност за покриване на големи участъци с минимален размер на профилите. 



СИСТЕМА ЗА ОСТЪКЛЯВАНЕ - БЪРНО 100 МАКСИ - Широка гама от цветове и специални довършителни работи, максимален размер на стъклото от 3000х1200 мм с дебелина 10мм. Голям избор при комбиниране на панелите с възможност за прибирането им от една и съща страна, за добавяне на пространство.

В разгара на есенният сезон ние ще Ви запознаем с нашите различни иновативни решения за направа на зимни градини и остъклени веранди с безпрофилна система модел Крит1 и Крит2.  Зимната градина може да се използва целогодишно и да бъде част от вътрешното пространнство на къщата и същевременно през лятото да е вашият оазис на удоволствието от хубавото време.



За своите корпоративни клиенти Кераглас предлага удобни и уютни навеси, перголи и тенти за заведения с веранди, зала за пушачи или парко места със сигурна защита при всякакви климатични условия. Продуктите се предлагат в единични и серийни конструкции със стилен и модерен дизайн. 


НАВЕС ЗА ПАРКОМЯСТО TF - PLUS 2навесът е подходящ за монтиране на парко места с размер до две коли или с многократна възможност за паркиране. Конструкцията на системата е изработена от висококачествен алуминий. Твърд поликарбонат е материала, от който е изградена покривната система + 100% UV защита.

 
ОЧАКВАМЕ ВИ!
Архив новини