Вашата оценка 5.00 от 1 гласа

5 важни съвета преди да поръчате Душ кабина

29.03.2022
В интернет има огромен избор на душ кабини и душ паравани и остъкления за баня и много от тях са проектирани да отговарят на конкретна конфигурация или форма, но има някои съображения за дизайн, които трябва да имате предвид, когато определяте най-добрия продукт по Вашият проект за баня.


1. Прозрачното стъкло прави пространството да изглежда по-голямо. Ако сте инвестирали в скъпи плочки, мрамор или други първокласни материали за вашата баня, вероятно обмисляте прозрачно стъкло за вратата на душа. Но също така имайте предвид, че прозрачното стъкло може да отвори всяко пространство и често пъти прави банята да изглежда по-просторна.




2. Поверителността също е съображение, така че разгледайте нашите дизайни на цветни стъкламодерни принтовеогледални варианти или технически мат.



3. Преградата за душ кабина вероятно не е първият избор във вашата баня - и ние сме ок с това. Вероятно сте похарчили значителен бюджет за първокласни уреди като душ пита, пръскачки за хидромасаж или дизайнерски кранове с предпочитано от вас метално покритие. Въпреки че покритието на всеки производител е уникално, Кераглас предлага различни опции на дизайнерски обков, които да допълнят другия ви хардуер.



4. Ако обмисляте поставянето на подвижен душ параван, ще трябва да позиционирате статичната стъклена част до стената, където е разположена душ питата, за максимална хидроизолация.



Ако идеята ви е конфигурация на сгъваема врата предлагаме и душ параван
модел Париж тип хармоника, с 2,3,4 или 5 сгъваеми врати. 



5. Обновената баня е дългосрочна инвестиция. Кераглас предлага защитно покритие с противокапков ефект PROTECT CLEAN*. Това специално третиране, за лесно почистване се прилага на повърхността на стъклото, като прави защитен слой, който отблъсква водата и намалява остатъците от прах и варовик. Противокапковият ефект осигурява по-голяма хигиена и позволява по-бързо и по-лесно почистване, като пести време и средства. Благодарение на тази обработка, стъклата на душ кабината ви ще бъдат с кристален отблясък и перфектно чисти за много дълъг период от време. 

Архив новини