10 стилни опции за душ кабини.

20.10.2017
10 стилни опции за душ кабини.
Душът е едно от първите неща, които забелязвате, когато влизате в банята, затова се уверете, че вашето помещение не само съответства на вашия стил, но и акцентира върху вашата баня.
Всички сме виждали баня с така известното рамково остъкляване, оформено от полиран месинг, но има и други възможности, с които да обградите вашия душ. Независимо дали ще изберете душ кабина с рамки или не, изберете своя стил мъдро.1. Стъклена душ кабина без рамки. Това е много популярна опция в момента поради своята гъвкавост; безшевната рамка за стъкло се поддава на всякакъв стил, независимо дали е чист, елегантен дизайн, който привлича съвременните вкусове, или прост и разбираем с елегантен и класически вид.
Стъклото е доста лесно за почистване и поддръжка още повече, ако вземете закалено стъкло, то не задържа сапунени пръски  и водни петна. Като цяло, стъклото без рамки е чудесен избор за вашият душ.

2. Алуминиева и стъклена душ кабина. Нуждаете се от нещо повече, за да подчертаете вашия душ? Не се страхувайте да бъдете уникални и направете своя душ с усет. Създадена със стъклени панели, поставени в алуминиева рамка, тази душ кабина имитира външния вид на плочките в задната част на душа. Тъмният метал, смесен с прозрачното стъкло, дава на помещението еклектично усещане. 3. Душ кабина със стъклен блок. Премахване на необходимостта от врата със заграждение от стъклопакет. Стъклените блокове имат текстурирани шарки със силни линии и дават на банята ви чист, хладен облик. Опциите са практически неограничени. Можете да намерите различни стилове на блокове, дебелини и дори цветове.

4. Плъзгаща се врата. Искате красота на стъклото, но нямате място за летяща врата? Опитайте плъзгаща се стъклена врата, много практична опция за пестене на пространство, която също е стилна. Плъзгащите се врати могат да бъдат персонализирани така, че да съответстват на всеки стил и пространство, и са чудесен начин да се вижда душа и все още имате място за други аксесоари за баня.
Търсите плъзгаща се стъклена врата, която да е в рамките на вашия бюджет? Опитайте частично плъзгаща се врата без рамки. Тя ще ви даде един ефирен външен вид и няма да струва скъпо.

5. Заграждение на ваната. Само защото имате вана не означава, че трябва да имате завеса. Закаленото шарнирно стъкло може да ви даде най-доброто от двата свята: способността да достигнете до приспособленията без водата да пръска навсякъде.
Също така, темперираното ⅜-инчово безцветно стъкло е много издръжливо, така че дори и да удряте панела, то няма да повредите стъклото. Закаленото стъкло може да бъде шлайфано, за да създаде замъглен вид, осигуряващ известна неприкосновеност на личния живот, както и добър външен вид. Забавлявайте се с комбинация от замръзнало и прозрачно стъкло.

6. Текстурирано стъкло. Ако искате поверителност без матиран вид, опитайте стъкло с текстура. Красивите текстури се подобряват с вода, потичаща надолу по стъклото, и създават усещане, подобно на спа. Текстурираните стъкла също така позволяват видим ефект, докато маскират конкретни детайли, което прави банята да изглежда по-голяма.
7. Повече от един вход. Кой казва, че душовете могат да имат само един вход? Наличието на повече от един начин за влизане и излизане от душа е нещо повече от практично. Той създава толкова много дизайнерски възможности, а ще ви даде и повече пространство. Това е чудесно за високи, тесни бани.
Търсите нещо не толкова затворено? Опитайте да използвате замръзнала текстура само за част от панела, за да осигурите неприкосновеност на личния живот.

8. Без душ кабина. Някои оформления на банята изобщо не изискват заграждение. Съответният подов материал прави тази баня да изглежда експанзивна. Откритият душ, който е само с керемидова стена го отделя от суетата, придава на банята красиво усещане за единство.
Загрижени ли сте за запазването на топлината? Добавете отопляем под или топлинна лампа на тавана (или и двете).

9. Ограничено ограждение. Ограничените заграждения са популярен вариант, тъй като са евтино решение за това как да се поддържа чиста банята. Но само защото душът е с рамки не означава, че не може да бъде стилен. Вместо полиран месинг, изпробвайте хромираното покритие, което може да придаде класически или модерен вид.
Регулируемите панели на най-високата точка позволяват вентилация на душ кабината, както и придават малко вкус. Искате ли нещо достъпно и традиционно? Вземете рамка с бронзово покритие.

10. Плочки за стъклена душ кабина. Стъклената врата без рамки и пода от плочки, придават на тази баня отворен вид, душът изглежда по-голям отвътре, а също така позволява проникването на повече светлина.
Нуждаете се от повече смелост? Не се страхувайте да смесвате материали!
 
 
 
 
 
 
 
 
Архив новини