Съвети при избор на подходяща веранда или зимна градина

20.06.2017
Съвети при избор на подходяща 
веранда или зимна градина
Съвети при избора на подходяща стъклена веранда или зимна градина за вашия дом.
 
През последните няколко години стъклените веранди и зимни градини са станали доста популярен начин за създаване на външно жилищно пространство и подобряване на градината. Продуктите с високо качество и монтажа могат да добавят стойност към почти всеки имот и да се превърнат в експонат, като същевременно ви предлагат повече възможности за това, как да се наслаждавате на времето си вкъщи.Тъй като стъклената веранда се обособява, като част от вашият дом и начин на живот, има важни фактори, които трябва да предвидите преди да изберете правилния продукт. Изхождайки от своя богат опит с клиенти ние можем да ви предложим следните съвети, при покупка на подходящ продукт и предоставяне на най-добро съотношение качество-цена.

Въпреки, че в момента е на мода свободния дизайни, стъклените веранди обикновено се монтират на задната стена на къщата, създавайки "вътрешно-външно" пространство, свързващо дома с градината. Ето защо това е прието, като добра практика:
 
 • Може да се ​​наслаждавате дълго време на своята градина;
 • Добавена жилищна площ;
 • Летния сезон ще бъде по-дълъг за вас;
 • Стъклената веранда играе роля и на защитно пространство при лошо време;
 • Открито хранене и барбекю, независимо от времето;
 • Ал Фреско забавление;
 • Място, където можете да почиствате и сушите седалките и възглавниците;
 • Увеличена UV защита;
 • Шумо и звуко изолация, неприкосновеност на личния живот, вертикални екрани или скрито стъкло за поверителност.
Модел: Братислава Еко

С предварително планиране, стъклената веранда може да превърне вашия двор в красива външна стая. Грешките могат да ви струват скъпо и затова е желателно да се направи проучване и вземане на решения относно желаните функции, размер и достъп.

По-долу са дадени полезни съвети, за да получите добър проект:

 
 • Разпределете мебелите си: предварително планираното място на масата и столовете може да Ви помогне да визуализирате необходимия размер и конфигурация на верандата. Някои клиенти смятат, че е разумно да променят извънгабаритните мебели, особено големите кръгли маси за вътрешни пространства, като по този начин се избягва ненужно увеличаване на размера на стъкления покрив.
 • Обмислете точките за достъп: с оформлението си подредете маршрутите за пешеходни пътеки в къщата и от верандата до градината; ще имате ли сух покрит достъп от вратата на вътрешния двор, за да избегнете мокрите отпечатъци в къщата.
 • Разположение: към веранда може да се добавят страни, врати от стъкло, покривни щори, осветление и отопление; обмислете главните цели, които възнамерявате да постигнете с остъкляване на вашата веранда. 
 • Цели: Помислете за ключовите си цели, точно кога и как очаквате да използвате терасата си и не забравяйте, че качествена модулна система може да бъде добавена по-късно - което означава, че не е необходимо да инсталирате всичко наведнъж.
Модел: Братислава стъкло

Качество и естетика: Всички знаем, че един и същи продукт може да има различно качество. На пазара на стъклени веранди съществуват и различни категории продукти. Структури различни в дизайна, гаранцията, качеството на материалите, производството, остъкляването, качеството на боядисване, натоварването от вятър и сняг и елегантността на външния вид. Може да не се нуждаете от ултра скъпа веранда, но повечето хора все още желаят добро качество за дома си.


Модел: Зимна градина

Предложения и съвети от Кераглас: 
 
Наслаждавайте се на своята веранда целогодишно!

За зимната градина ние използваме закалено стъкло с висока устойчивост, което предпазва от дъжд, студ и замърсяване. Може да получите по-голяма безопасност със системите за заключване. Не се притеснявайте за вашия таван или пергола, тъй като натоварването на нашата система е в основата.
Ще подобри енергийната ефективност на дома ви, а през лятото консумацията е по-малка и климатичната инсталация ще работи в лек режим. Има възможност за добавяне на елемент от активната безопасност. Всичко това без да се променя фасадата. Системата може да бъде напълно вкопана в пода. 
Увеличете пространството на дома си и създайте удобно място за живот през цялата година, с нашата изключителна система без рамково остъкляване.
Може да се добави една или повече плъзгащи се (отваряеми) врати, които изглеждат, като нормален панел. Формата на верандата или зимната градина нямат значение, защото нашата система е поръчкова. Може да изберете цвета на плъзгащата повърхност, която се адаптира по-добре към избора на цвят на профилите.


 
Архив новини