СТЪКЛЕНИ ПОКРИВИ

17.04.2017
СТЪКЛЕНИ ПОКРИВИ
Keraglass предлага проектиране, доставка и монтаж на стъклени покриви по индивидуални размери и дизайн, без ограничения в размерите.
 
Безпрофилни стъклени покриви

Закаленото стъкло може да се използва за изграждане на стъклени покривни площи за всякакви пространства било то у дома или в полза на бизнеса. Стъклените покриви са особено полезни във вътрешни пространства, където прозорците са твърде далече или са малки по размер, или са прекалено близо до съседни сгради  и не позволяват достатъчно проникване на светлина в помещенията.
Тези въздушни елементи от закалено стъкло ще позволят максимално пропускане на естествена светлина. Имайки в предвид и подобренията в производствената технология на стъклата, мястото ще може да се запази уютно и топло независимо от външния климат.Стъклените покриви обикновено имат нужда от поддържаща конструкция. Новите технологии позволяват производство на стъклените греди с ниско съдържание на желязо, което придава пълна прозрачност на хоризонталните свързващи елементи и скрива всички скрепителни профили на стъклените греди.
Там където стъклените греди се срещат с вертикалния профил, като структурна стъклена стена, стабилизаторите могат да се използват, като подпора на стъклените греди на външния ръб на пространството за по нататъшно разширяване на цялото остъкление. Крепежите между стъклените стабилизатори и гредите се проектират с минимално рамкиране на връзката стъкло-стъкло.
Този детайл се използват  до голяма степен за удължаване чрез стъклена кутия. При направата на крепежни елементи за стъклени  покриви могат да бъдат използвани различни видове стомана. Цялата конструкция може да се простира на големи разстояния и да се използва за индустриални цели.Използването на технически стъклени решения и покрития ще направи по-високоефективен вашият проект за структурен стъклен покрив.
Архив новини