Стъклена врата Евераст с невидима шарнирна панта

03.01.2021
Стъклена врата Евераст с 
невидима шарнирна панта

Това е компактна и новаторска шарнирна система, която може да се монтира в почти всяко крило на вратата. Опорната панта е оборудвана с високотехнологично удобство за затваряне, което работи във всички посоки на въртене до 360°. Когато се монтира, пантата остава невидима.


Самозатварящата се шарнирна шайба прави възможно създаването на осови врати до 150 кг, които при отваряне/затваряне придават лекота на движението. Нормалната версия е предназначена за осови врати до 75 кг и разполага с регулируема осева точка, която може да бъде настроена на 80 мм, или на 178 мм. XL версията е предназначена за големи осови врати до 150 кг. Оста може да бъде разположена на 1/3 или в центъра, с конфигурируема операция на люлеене от 180° или 360° като карусел.

Лесна инсталация без вградени части

По време на разработката голямо внимание се отделя на лесното инсталиране, за да се гарантира, че получената система за завъртане може да се използва както в нови, така и в съществуващи домове, независимо от конструкцията, без да са необходими предварително инсталирани елементи.

Тази шарнирна панта на вратата е монтирана направо върху покрития под и под твърда или подсилена таванна повърхност, без да е необходимо да има вградени фиксиращи елементи. Минималното закрепване (2 винта и отвори с  Hilti + - 4,5 см дълбочина) позволява лесно монтиране на всякакъв вид повърхности. Окачването на пантите е оборудвано с патентованата ни система за позициониране 0°. Допълнителни магнити и еднопосочни принадлежности също са включени за монтаж, когато е необходимо.

Стъклени врати с минимална алуминиева рамка

Еверест може би е идеалното решение да направите уникален дизайн в интериора на помещението си. Нашата популярна въртяща се врата е направена с минимална анодизирана алуминиева рамка, налична в 3 цвята. Рамката може да бъде снабдена с 6 мм или 8 мм дебело закалено, безопасно стъкло или други твърди материали от 6 мм до 12 мм. Ние препоръчваме от 6 мм до 8 мм дебело закалено стъкло, благодарение на общото му предимство на тегло и сила. Рамката е оборудвана с нашите невидими шарнирни панти, проектирани специално за монтиране върху завършена повърхност, без необходимост от вградени фиксатори.

Допълнителни декоративни профили

Допълнителни профили от анодизиран алуминий за естетична употреба върху стъкло в комбинация с рамкова система Еверест. Алуминиевите линии могат да се залепят върху стъклото (от двете страни) и се използват за естетически дизайн. Тези незадължителни декоративни мрежови профили се предлагат на няколко дължини и лесно могат да бъдат нарязани на правилния размер, за да се създадат различни дизайни.

Може да се комбинират със статични стени


Елегантни стъклени врати

Компактните фитинги от стъклопакета на Еверест са оборудвани с невидими шарнирни панти, проектирани да се поберат безпроблемно във всеки интериорен стил. Нашите компактни фитинги от стъклопакет са проектирани с минимална архитектура и се предлагат в 3 анодирани цвята. Елегантните стъклени панели могат да бъдат снабдени с всякакъв цвят стъкло с дебелина 10 мм. Пантата е проектирана да бъде монтирана върху завършен под и твърд или подсилен таван без необходимост от вградени тела.
Препоръчваме използването на закалено безопасно стъкло с дебелина 10 мм поради допълнителната якост. Има както нормална "NL" за врати до 1250 мм, така и версия "XL" за налични много големи врати.


Модерни вратиЦЕНИ

Архив новини