Проектиране и реновиране на медицински центрове

15.05.2019
Проектиране и реновиране на 
медицински центрове
През последните години стъклото се превърна в ключов елемент от дизайна на болниците и здравните заведения. Голямото стъкло при интериора и екстериора позволява на естествената дневна светлина да проникне по-дълбоко в сградите, като насърчава комфорта на пациента и ускорява възстановяването.

От остъклени фасади до вътрешни стъклени парапети и прегради, стъклото позволява на архитектите да изпълняват целите си, насочени към пациента. Стъклените продукти все повече залягат и в дизайнерските решения за здравни заведения, което също така осигурява елементи на декоративен дизайн, отговаря на изискванията за сигурност на посетителите, предлага уединение на пациентите и др.

Напредъкът в изграждането на модерни медицински сгради и новите изисквания са насочени към пациента, неговите нужди, удобство и безопасност. Днес фокусът на медицинските центрове са помещенията, които създават комфорт, положителна емоция и приятна атмосфера на посетителите. Сградата, в която се помещава медицинския център, трябва да отговаря на всички законови наредби, било то архитектурно или интериорно. 

Здравето е неразривно свързано с понятието "стерилност". Тъй като индексът на чистота в здравните заведения трябва да е близо до това ниво, повърхностите трябва да позволяват редовно почистване и дезинфекция. Интериорът трябва да осигури добра звукоизолация и звукопоглъщане, необходима за този тип заведения.стъклена врата Лондон, врата Киев

Кераглас
 предлага интериорни решения за реновиране на медицински центрове - проектиране и дизайн изцяло съобразени с технологичните изисквания.


Основната ни дейност е свързана с производството на стъклени врати различни модели и конфигурации, интегрални системи с включена комбинация от статични, плъзгащи и отваряеми стени. Остъкляване и покриване на веранди, тераси, градини, басейни и парко места. Продуктите ни са подходящи за офиси, здравни центрове, стоматологични кабинети, търговски и жилищни площи, включително душ кабини за  бани и душове.


Една от дейностите на нашата компания е производството на стъклени мебели, стъклени стълбища, стълбищни клетки, стъклени парапети и прегради за вътрешен и външен интериор направени с креативност и дизайнерски усет. 

За проектиране, дизайн и изготвяне на оферта може да се свържете с нас на 0892 273 513 или изпратете запитване на office@keraglass.info

Следете ни и в социалните мрежи, за да не пропуснете нашите месечни промоции, новини и нови артикули!  


            
Архив новини