Вашата оценка

Тента TF Standard

Модел: TF Standart
Със своя модерен и елегантен дизайн, TF Standart тента е подходяща за използване над прозорци и входни врати. Тентите TF Standart могат да се използват и за сериен монтаж. Цветът и не избледнява в продължение на много години. Квалифициран, лек, икономичен и дълготраен дизайн осигурява лесна употреба. Това е полезен продукт, който не прави компромиси с качеството.

Носещите рамена на TF-Standard са произведени от индустриален пластмасов материал, който е подсилен от стъклени влакна и е устойчив на външни условия. Скобите са изработени от Compound Engineering. Материалът на покрива му е 3мм. PMMA и има 100% UV-защита.


Тента TF Standard

Размери на продукта
Модел Дълбочина Широчина
TF-STD Set Kit 1.10 100 cm 100 cm
TF-STD Add Kit 1.10  100 cm 100 cm
TF-STD Set Kit 1.12 100 cm 120 cm 
TF-STD Add Kit 1.12                                      100 cm 120 cm

Тента TF Standard  
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Галерия готови проекти Тента TF Standard
Етикети
навес над врата, тента за каравана, тента за къмпинт, козирка над входна врата, тента за градина, козирка, тента, козирка за климатик, тента за кола, навес за кола, стъклена козирка, козирка, тента за лодка, навес цена, навес за барбекю, козирка варна, козирка за прозорец, тента за балкон, стъклен навес за сняг, заслон, козирка над тераса, навес за тераса, навес, козирка на тераса, козирка за тераса, навес от поликарбонат, козирка за баня, навес промоция, козирка за прозорец, козирка за входна врата, стъклена тента