Тента TF Standard

Модел: TF Standart
Със своя модерен и елегантен дизайн, TF Standart тента е подходяща за използване над прозорци и входни врати. Тентите TF Standart могат да се използват и за сериен монтаж. Цветът и не избледнява в продължение на много години. Квалифициран, лек, икономичен и дълготраен дизайн осигурява лесна употреба. Това е полезен продукт, който не прави компромиси с качеството.

Носещите рамена на TF-Standard са произведени от индустриален пластмасов материал, който е подсилен от стъклени влакна и е устойчив на външни условия. Скобите са изработени от Compound Engineering. Материалът на покрива му е 3мм. PMMA и има 100% UV-защита.
Размери на продукта
Модел Дълбочина Широчина
TF-STD Set Kit 1.10 100 cm 100 cm
TF-STD Add Kit 1.10  100 cm 100 cm
TF-STD Set Kit 1.12 100 cm 120 cm 
TF-STD Add Kit 1.12                                      100 cm 120 cm

  
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Галерия готови проекти Тента TF Standard
Етикети
козирка, стъклен навес за сняг, козирка за климатик, стъклена тента, навес, козирка на тераса, навес за тераса, козирка за прозорец, козирка варна, тента за кола, тента за градина, тента за къмпинт, козирка за тераса, заслон, козирка, навес цена, тента за каравана, козирка за входна врата, тента, козирка над входна врата, навес за барбекю, стъклена козирка, козирка над тераса, навес над врата, козирка за прозорец, тента за балкон, навес промоция, тента за лодка, козирка за баня, навес от поликарбонат, навес за кола