Вашата оценка

Тента TF Standard

Модел: TF Standart
Със своя модерен и елегантен дизайн, TF Standart тента е подходяща за използване над прозорци и входни врати. Тентите TF Standart могат да се използват и за сериен монтаж. Цветът и не избледнява в продължение на много години. Квалифициран, лек, икономичен и дълготраен дизайн осигурява лесна употреба. Това е полезен продукт, който не прави компромиси с качеството.

Носещите рамена на TF-Standard са произведени от индустриален пластмасов материал, който е подсилен от стъклени влакна и е устойчив на външни условия. Скобите са изработени от Compound Engineering. Материалът на покрива му е 3мм. PMMA и има 100% UV-защита.


Тента TF Standard

Размери на продукта
Модел Дълбочина Широчина
TF-STD Set Kit 1.10 100 cm 100 cm
TF-STD Add Kit 1.10  100 cm 100 cm
TF-STD Set Kit 1.12 100 cm 120 cm 
TF-STD Add Kit 1.12                                      100 cm 120 cm

Тента TF Standard  
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Галерия готови проекти Тента TF Standard
Етикети
тента за градина, тента за къмпинт, тента, козирка за баня, тента за каравана, козирка над входна врата, тента за балкон, навес от поликарбонат, заслон, козирка на тераса, навес за тераса, козирка за климатик, козирка за прозорец, козирка за тераса, навес, козирка над тераса, стъклен навес за сняг, козирка варна, навес за кола, стъклена тента, стъклена козирка, навес цена, навес промоция, козирка за входна врата, навес над врата, козирка, козирка за прозорец, тента за лодка, навес за барбекю, тента за кола, козирка