Тента TF Standard

Модел: TF Standart
Със своя модерен и елегантен дизайн, TF Standart тента е подходяща за използване над прозорци и входни врати. Тентите TF Standart могат да се използват и за сериен монтаж. Цветът и не избледнява в продължение на много години. Квалифициран, лек, икономичен и дълготраен дизайн осигурява лесна употреба. Това е полезен продукт, който не прави компромиси с качеството.

Носещите рамена на TF-Standard са произведени от индустриален пластмасов материал, който е подсилен от стъклени влакна и е устойчив на външни условия. Скобите са изработени от Compound Engineering. Материалът на покрива му е 3мм. PMMA и има 100% UV-защита.
Размери на продукта
Модел Дълбочина Широчина
TF-STD Set Kit 1.10 100 cm 100 cm
TF-STD Add Kit 1.10  100 cm 100 cm
TF-STD Set Kit 1.12 100 cm 120 cm 
TF-STD Add Kit 1.12                                      100 cm 120 cm

  
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Галерия готови проекти Тента TF Standard
Етикети
козирка, навес за барбекю, тента за балкон, стъклен навес за сняг, навес, козирка над тераса, козирка за входна врата, навес над врата, козирка за баня, навес за кола, навес промоция, стъклена тента, тента за градина, козирка за тераса, козирка на тераса, козирка, козирка за прозорец, козирка над входна врата, тента за каравана, козирка варна, заслон, тента, тента за лодка, навес цена, навес за тераса, козирка за прозорец, навес от поликарбонат, стъклена козирка, тента за кола, тента за къмпинт, козирка за климатик