Вашата оценка

Тента TF Prolux

Модел: TF Prolux
С модела на тента TF-Prolux можете да имате квалифициран, естетичен и стилен външен вид на вашата входна врата. Това е практичен продукт с лесната инсталация и не изисква специална поддръжка. Цветовете на модел Prolux са устойчиви и предпазват от химикали, остават свежи дълги години.

Тента TF Prolux

Размери на продукта
Модел Дълбочина Широчина
TF-PROLUX EXTENDED 15.15 150 cm 150 cm
TF-PROLUX EXTENDED 15.17  150 cm 170 cm
TF-PROLUX EXTENDED 15.19 150 cm  190 cm 

Серийната тента на TF Prolux, която е предпочитана като тента за врати на входа на работните места и вили, е престижен продукт, който добавя стойност към тези принадлежности. Носещите рамена са произведени от анодизиран алуминий. Материалът на покрива и е 4 мм PMMA и има 100% UV - защита. Покривният материал е устойчив и предпазва от химикали, така че не избледнява в продължение на много години.

Тента TF Prolux

 
Модел Дълбочина Широчина
TF-PROLUX  SER. 15.15 Set Kit 150 cm 150 cm
TF-PROLUX SER. 15.15 Add Kit 150 cm 150 cm
TF-PROLUX SER. HL 15.9 Set Kit 150 cm  90 cm 
TF-PROLUX SER. HL 15.9 Add Kit       150 cm   90 cm


Тентата TF-Prolux Maxi дава възможности за затваряне на широки площи и защита от тях с максимална дълбочина и свързваща функция. Продуктът създава голяма затворена зона във вашия балкон, тераса, магазин, работно място, входна врата и склад.
Тентата TF-Prolux Maxi е висококачествен и издръжлив продукт със стилен дизайн, отразяващ цялата красота на пролетта със своята защита от слънчеви лъчи и устойчива на дъжд. Носещите рамена са изработени от анодизиран алуминий, а покривният материал е 3 мм ТВЪРДЕН ПОЛИКАРБОН. Има 100% UV защита. Тя е достъпна за използване, както като единичен така и като сериен модел.

Тента TF Prolux


Размери на продукта
Модел Дълбочина Широчина
TF-PROLUX MAXI 20.9 Set Kit 200 cm  90 cm
TF-PROLUX MAXI 20.9 Add Kit  200 cm 90 cm

 
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Галерия готови проекти Тента TF - Prolux
Етикети
тента за каравана, навес над врата, навес за барбекю, стъклена тента, тента за градина, козирка за входна врата, навес за кола, козирка за климатик, тента, козирка за прозорец, козирка варна, тента за лодка, навес цена, козирка за баня, козирка над входна врата, козирка на тераса, козирка, навес промоция, тента за кола, стъклен навес за сняг, козирка, козирка за прозорец, козирка над тераса, тента за балкон, тента за къмпинт, навес, заслон, навес за тераса, навес от поликарбонат, козирка за тераса, стъклена козирка