Вашата оценка 2.25 от 4 гласа

Стъклена врата Еверест

Модел: Еверест

Стъклена врата Евераст е снабдена с компактна невидима шарнирна панта.

Това е новаторска шарнирна система, която може да се монтира в почти всяко крило на вратата. Опорната панта е оборудвана с високотехнологично удобство за затваряне, което работи във всички посоки на въртене до 360°. Когато се монтира, пантата остава невидима.

Самозатварящата се шарнирна шайба прави възможно създаването на осови врати до 150 кг, които при отваряне/затваряне придават лекота на движението. Нормалната версия е предназначена за осови врати до 75 кг и разполага с регулируема осева точка, която може да бъде настроена на 80 мм, или на 178 мм. XL версията е предназначена за големи осови врати до 150 кг. Оста може да бъде разположена на 1/3 или в центъра, с конфигурируема операция на люлеене от 180° или 360° като карусел.
Стъклена врата Еверест

Лесна инсталация без вградени части

По време на разработката голямо внимание се отделя на лесното инсталиране, за да се гарантира, че получената система за завъртане може да се използва както в нови, така и в съществуващи домове, независимо от конструкцията, без да са необходими предварително инсталирани елементи.

Тази шарнирна панта на вратата е монтирана направо върху покрития под и под твърда или подсилена таванна повърхност, без да е необходимо да има вградени фиксиращи елементи. Минималното закрепване (2 винта и отвори с  Hilti + - 4,5 см дълбочина) позволява лесно монтиране на всякакъв вид повърхности. Окачването на пантите е оборудвано с патентованата ни система за позициониране 0°. Допълнителни магнити и еднопосочни принадлежности също са включени за монтаж, когато е необходимо.
Стъклена врата Еверест

Стъклени врати с минимална алуминиева рамка

Еверест може би е идеалното решение да направите уникален дизайн в интериора на помещението си. Нашата популярна въртяща се врата е направена с минимална анодизирана алуминиева рамка, налична в 3 цвята. Рамката може да бъде снабдена с 6 мм или 8 мм дебело закалено, безопасно стъкло или други твърди материали от 6 мм до 12 мм. Ние препоръчваме от 6 мм до 8 мм дебело закалено стъкло, благодарение на общото му предимство на тегло и сила. Рамката е оборудвана с нашите невидими шарнирни панти, проектирани специално за монтиране върху завършена повърхност, без необходимост от вградени фиксатори.

Стъклена врата Еверест

Допълнителни декоративни профили

Допълнителни профили от анодизиран алуминий за естетична употреба върху стъкло в комбинация с рамкова система Еверест. Алуминиевите линии могат да се залепят върху стъклото (от двете страни) и се използват за естетически дизайн. Тези незадължителни декоративни мрежови профили се предлагат на няколко дължини и лесно могат да бъдат нарязани на правилния размер, за да се създадат различни дизайни.

Стъклена врата Еверест

Може да се комбинират със статични стени

Стъклена врата Еверест
Стъклена врата Еверест

Елегантни стъклени врати

Компактните фитинги от стъклопакета на Еверест са оборудвани с невидими шарнирни панти, проектирани да се поберат безпроблемно във всеки интериорен стил. Нашите компактни фитинги от стъклопакет са проектирани с минимална архитектура и се предлагат в 3 анодирани цвята. Елегантните стъклени панели могат да бъдат снабдени с всякакъв цвят стъкло с дебелина 10 мм. Пантата е проектирана да бъде монтирана върху завършен под и твърд или подсилен таван без необходимост от вградени тела.
Препоръчваме използването на закалено безопасно стъкло с дебелина 10 мм поради допълнителната якост. Има както нормална "NL" за врати до 1250 мм, така и версия "XL" за налични много големи врати.

Стъклена врата Еверест
Стъклена врата Еверест

Модерни врати

Стъклена врата Еверест
Стъклена врата Еверест
Стъклена врата Еверест
Детайлно описание:   dimensions_joint_calculation_609.pdf - 4MB
Детайлно описание:   door_installation_manual_2017-09-15_609.pdf - 5.91MB
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Галерия готови проекти Стъклена врата Еверест
Врата Еверест
Врата Еверест
Врата Еверест