Покриване на басейни Модел Monaco Future

Модел: Bratislava pool
Дизайнът на Monaco Future е вдъхновен от формата на естествени капчици. Той открива чудесна гледка във всяка ситуация и придава елегантно усещане на плувния Ви басейн. Предлагат се неизчислими цветови варианти, релси, покривни материали и аксесоари - окончателният дизайн е само ваш!Използваме двустенни поликарбонатни дебелини 8 мм (S, M и L профили). Този покривен материал притежава изключителна устойчивост и висока изолационна способност. Разбира се, той също така осигурява UV защита. Предлагаме избор от 4 цветови нюанса и новия Hammer!


Цвят на профилите
Цветовете на стандартните кутии са фиксирани, а потребителските кутии са със следното портфолио от цветове:


Ограждащите модули имат стандартна дължина 219 см, освен ако не е посочено друго. Препоръчителната дължина на модула е между 180 и 250 см. Ние не препоръчваме други стойности, за да се запази гладкото движение на корпуса.

Басейни - Изработени по поръчка

 
Възможни размери на корпуса
Ширина "B" 400 до 600 cm
Височина "V" 215 до 250 cm
Дължина "Е" неограничен
Размери по избор:

  • Размери на отделните кутии
  • Избор на над 68 цвята и декори на носещата конструкция
  • Избор на вид и цвят на покривния материал
  • Избор на релси
  • Тип и местоположение на вратата според вашата заявка
  • Индивидуална конфигурация
 Ние подхождаме индивидуално към всеки клиент, когато трябва да бъде покрит плувен басейн с нетипична форма, размер или място. Затова предлагаме и покривни конструкции за басейни по поръчка. Ако размерите по-горе не отговарят на вашите нужди, препоръчваме персонализирания дизайн на Klasik ("Размери по избор").
 

Заграждението не само увеличава температурата на водата, но също така и безопасността на вашите деца и домашни любимци. Ако си купите басейн със заграждение, няма нужда да се притеснявате, че децата ви попадат във водата. Ако децата ви са находчиви, дори и в този случай можете да си починете лесно. Всичките ни качествени ограждения са оборудвани с предпазна ключалка за деца, която може да спре дори най-голямото скално катерене.

ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДАТА В БАСЕЙНА

Климатичните условия, които преобладават в нашата страна през летните месеци, често са нестабилни и в най-лошия случай това време може да сложи край на почивната атмосфера по-рано от очакваното. Освен това, ще се насладите на игри в басейна много по-дълго от вашия съсед и в същото време ще затопляте водата си безплатно. При затворено помещение температурата на водата може да се увеличи с около 8 ° С.ЧИСТОТА

Страхувате ли се, че придобиването на басейна също ще означава много проблеми и че нямате достатъчно време, за да се погрижите за това? Уморени ли сте от това, че никога не свършвате да бягате около басейна, за да отстраните мръсотията ? Дори и в този случай заграждението ви ще донесе само ползи. В много голяма степен тя предотвратява попадането на мръсотия в басейна, което гарантира по-високо хигиенично качество на водата. И така във връзка с това не само пестите време, но и значителна сума пари за химикали в басейна.
СПЕСТЯВА ПАРИ

Придобиването на собствен басейн често е скъпо и всеки със сигурност ще оцени някои начини за спестяване на неговата експлоатация, като същевременно запази живота и качеството на водата. И точно затова басейнът в басейна е един от най-добрите помощници. Той не само предпазва от ултравиолетовите лъчи, като по този начин намалява разтварянето на хлора във водата, така че не сте принудени да използвате прекомерни количества химикали, но също така предпазва басейна от атмосферните условия и всякакви примеси. По този начин неговият живот се увеличава многократно.

 
 
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Галерия готови проекти Покриване на басейни Модел Monaco Future
Покриване на басейн Monaco Future
Покриване на басейн Monaco Future
Покриване на басейн Monaco Future
Етикети
подвижни покриви за басейни, подвижни стъклени покриви, подвижни покривни конструкции за заведения, покрив тип арка за басейн, Телескопични покривни конструкции за басейни, подвижни модули за басейн, покритие за басейни, мобилни покрития за басейни, покриване на басейни, покривни конструкции за басейни, мобилни покривни конструкции, покрив от поликарбонат за басейн, подвижен покрив за тераса, подвижни покривни конструкции, подвижни покривни системи, закрити басейни, телескопични покрития за басейни, подвижни покрития за басейни, подвижен покрив за зимна градина