Покриване на басейни Модели Dallas и Dallas Clear

Модел: Bratislava pool
Ако обмисляте ниско заграждение и предпочитате заоблени форми и гладки криви, модел Dallas е най-доброто решение за вас. Неговите стандартни релси, страничен вход, висококачествен изолационен покривен материал и подвижен преден панел, гарантират проста функционалност във всяка ситуация.Използваме двустенни поликарбонатни дебелини 8 мм (S, M и L профили). Този покривен материал притежава изключителна устойчивост и висока изолационна способност. Разбира се, той също така осигурява UV защита. Предлагаме избор от 4 цветови нюанса и новия Hammer!
Цвят на профилите
Цветовете на стандартните кутии са фиксирани, а потребителските кутии са със следното портфолио от цветове:


Ограждащите модули имат стандартна дължина 219 см, освен ако не е посочено друго. Препоръчителната дължина на модула е между 180 и 250 см. Ние не препоръчваме други стойности, за да се запази гладкото движение на корпуса.

Технически подробности Dallas A Dallas B
Максимално затворено пространство 365 x 635 cm 464 x 850 cm
Външна ширина "B" 407 cm 520 cm
Вътрешна ширина "А" 379 cm 478 cm
Външна дължина "Е" 646 cm 860 cm
Външна височина "V" 75 cm 85 cm
Размер на пакета 445 x 48 x 127 cm 561 x 55 x 127 cm
Тегло на опаковката 330 kg 
* 410 kg
450 kg 
* 590 kg
Време за инсталиране прибл. 3h / 3 лица 
* прибл. 4 часа / 3 човека
прибл. 4h / 3 лица 
* прибл. 6 ч. / 3 души
Цена                                              7 490 лв. без ДДС      11 090 лв. без ДДС

 

Размери по избор:

  • Размери на отделните кутии
  • Избор на над 68 цвята и декори на носещата конструкция
  • Избор на вид и цвят на покривния материал
  • Избор на релси
  • Тип и местоположение на вратата според вашата заявка
  • Индивидуална конфигурация

Харесвате ли успокояващите форми на арки, съчетани с грациозни повърхности? Моделът Dallas Clear изненадва с дизайна на своето вътрешно пространство, като поддържа минимални външни размери. Вашето ново заграждение ще бъде комбинация от нашите знания и вашите изисквания. Повече визия и страст!

Като стандарт използваме компактен поликарбонат с дебелина 4 мм. За страничните стени на покривната тераса материалът е с дебелина 6 мм. Този покривен материал предлага елегантно усещане и отлична прозрачност. Разбира се, той също така осигурява UV защита. Предлагаме избор от 4 цветови нюанса.

Цвят на профилите
Цветовете на стандартните кутии са фиксирани, а потребителските кутии са със следното портфолио от цветове:Ограждащите модули имат стандартна дължина 219 см, освен ако не е посочено друго. Препоръчителната дължина на модула е между 180 и 250 см. Ние не препоръчваме други стойности, за да се запази гладкото движение на корпуса.

Технически подробности Dallas Clear A Dallas Clear B
Максимално затворено пространство 365 x 635 cm 464 x 850 cm
Външна ширина "B" 407 cm 520 cm
Вътрешна ширина "А" 379 cm 478 cm
Външна дължина "Е" 646 cm 860 cm
Външна височина "V" 75 cm 85 cm
Размер на пакета 445 x 48 x 127 cm 561 x 55 x 127 cm
Тегло на опаковката 330 kg 
* 410 kg
450 kg 
* 590 kg
Време за инсталиране прибл. 3h / 3 лица 
* прибл. 4 часа / 3 човека
прибл. 4h / 3 лица 
* прибл. 6 ч. / 3 души
Цена                                                10 069 лв. без ДДС      14 942 лв. без ДДС

 
Possible enclosure sizes
Width "B" 300 to 600 cm
Height "V" 61 to 121 cm
Lenght "E" unlimited
Ние подхождаме индивидуално към всеки клиент, когато трябва да бъде покрит плувен басейн с нетипична форма, размер или място. Затова предлагаме и покривни конструкции за басейни по поръчка. Ако размерите по-горе не отговарят на вашите нужди, препоръчваме персонализирания дизайн на Далас („Размери по поръчка“).


Заграждението не само увеличава температурата на водата, но също така и безопасността на вашите деца и домашни любимци. Ако си купите басейн със заграждение, няма нужда да се притеснявате, че децата ви попадат във водата. Ако децата ви са находчиви, дори и в този случай можете да си починете лесно. Всичките ни качествени ограждения са оборудвани с предпазна ключалка за деца, която може да спре дори най-голямото скално катерене.


ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДАТА В БАСЕЙНА

Климатичните условия, които преобладават в нашата страна през летните месеци, често са нестабилни и в най-лошия случай това време може да сложи край на почивната атмосфера по-рано от очакваното. Освен това, ще се насладите на игри в басейна много по-дълго от вашия съсед и в същото време ще затопляте водата си безплатно. При затворено помещение температурата на водата може да се увеличи с около 8 ° С.
ЧИСТОТА

Страхувате ли се, че придобиването на басейна също ще означава много проблеми и че нямате достатъчно време, за да се погрижите за това? Уморени ли сте от това, че никога не свършвате да бягате около басейна, за да отстраните мръсотията ? Дори и в този случай заграждението ви ще донесе само ползи. В много голяма степен тя предотвратява попадането на мръсотия в басейна, което гарантира по-високо хигиенично качество на водата. И така във връзка с това не само пестите време, но и значителна сума пари за химикали в басейна.

СПЕСТЯВА ПАРИ

Придобиването на собствен басейн често е скъпо и всеки със сигурност ще оцени някои начини за спестяване на неговата експлоатация, като същевременно запази живота и качеството на водата. И точно затова басейнът в басейна е един от най-добрите помощници. Той не само предпазва от ултравиолетовите лъчи, като по този начин намалява разтварянето на хлора във водата, така че не сте принудени да използвате прекомерни количества химикали, но също така предпазва басейна от атмосферните условия и всякакви примеси. По този начин неговият живот се увеличава многократно.
Детайлно описание:   broshure_montaje_634.pdf - 12.07MB
Детайлно описание:   Technical_634.pdf - 283.43KB
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Галерия готови проекти Покриване на басейни Модели Dallas и Dallas Clear
Покриване на басейн Dallas & Dallas Clear
Покриване на басейн Dallas & Dallas Clear
Покриване на басейн Dallas & Dallas Clear
Покриване на басейн Dallas & Dallas Clear
Покриване на басейн Dallas & Dallas Clear
Покриване на басейн Dallas & Dallas Clear
Покриване на басейн Далас
Етикети
подвижни покривни конструкции, покрив тип арка за басейн, подвижен покрив за зимна градина, подвижни покривни конструкции за заведения, покривни конструкции за басейни, Телескопични покривни конструкции за басейни, покрив от поликарбонат за басейн, подвижни стъклени покриви, мобилни покривни конструкции, закрити басейни, подвижни покриви за басейни, подвижни модули за басейн, подвижни покрития за басейни, подвижен покрив за тераса, покриване на басейни, мобилни покрития за басейни, подвижни покривни системи, телескопични покрития за басейни, покритие за басейни