Подвижни покривни системи Open sky

Модел: Open sky
Подвижни покривни системи Open sky 4
Максимална ширина: 12 м (40 ') / 13 м (42') / 12 м (40 ')
Максимална дължина: 60 ​​м (196 ')
Работа: Моторизирана или ръчна
Остъкляване: PC или стъкло

Open Sky 4 са подвижни покривни системи за басейни, ресторанти, кафенета, по-малки конферентни центрове и зали за прием. Със сегментиран дизайн от 4 части, той се вписва добре в повечето архитектурни структури. Системите са налични с конструктивна безопасност и лекота на работа. Системите Open Sky  осигуряват качество, безопасност, лекота на използване, оптимална стойност и простота на дизайна. Със системите Open Sky, които могат да се придърпват, вашите затворени пространства вече не са ограничени само до вътрешни си размер, отворете ги и няма да има нищо между вас и синьото небе.

Чрез използването на по-малко компоненти Системите Open Sky  са проектирани да осигуряват бърз монтаж и са най-рентабилният модел. Изработват се по поръчка, изградени до максимум 12м ширина x 60м (196 ').  Проектирани са така, че IBC кодът да издържа на комбинирани вятърни и снежни натоварвания до 240 кг / м2, осигуряващи безопасност и сигурност за всички времена през годината.

Open sky 6
Максимална ширина: 16 м (52 ') / 17 м (56') / 20 м (66 ')
 Максимална дължина: 60 ​​м (196 ')
 Работа: Моторизирана или ръчна
 Рамки: 6
 Остъкляване: PC или стъкло

Open Sky 6 са подвижни покривни системи за басейни, ресторанти, кафенета, конгресни центрове и приемни зали. С 6-частичен секционен дизайн, те се вписват добре в повечето архитектурни конструкции.
Системите Open Sky 6 са построени по поръчка с максимална ширина от 20 м (66 ') х 60 м (196'). Системите са проектирани така, че IBC кодът да издържи на комбинирани снежни и вятърни товари до 240 кг / м2 (50 psf / 2.35 kPa), осигуряващи безопасност и сигурност за всички времена през годината.

Open sky-8
Максимална ширина: 18 м (59 ') / 24 м (78')
Максимална дължина: 60 ​​м (196 ')
Работа: Моторизирана или ръчна
Рамки: 8
Остъкляване: PC или стъкло

Open Sky 8 са подвижни покривни системи за басейни, ресторанти, кафенета, конгресни центрове и приемни зали. С шестоделно сечение, тя се вписва добре в повечето архитектурни конструкции.
Системите  са по поръчка, изградени на максимална височина от 24 м (78 ') ширина x 60 м (196'). Системите Open Sky 8 са проектирани така, че IBC кодът да издържи на комбинирани сняг и вятърни товари до 240 кг / м2 (50 psf / 2.35 kPa), осигуряващи безопасност и сигурност за всички времена през годината. 
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Видео за Зимни градини • Качество на топ цени • KERAGLASS
Видео 2 за Зимни градини • Качество на топ цени • KERAGLASS
Галерия готови проекти Подвижни покривни системи Open sky
Етикети
подвижен покрив за зимна градина, подвижни покривни системи, Телескопични покривни конструкции за басейни, подвижен покрив за тераса, подвижни стъклени покриви, покривни конструкции за басейни, подвижни покривни конструкции, телескопични покрития за басейни, покритие за басейни, подвижни покриви за басейни, подвижни покривни конструкции за заведения, мобилни покрития за басейни, подвижни покрития за басейни, мобилни покривни конструкции