Вашата оценка 4.00 от 2 гласа

Подвижен покрив Смарт

Модел: Smart
Насладете се на Вашата веранда с пергола с монтаж за стена.
С лесните методи на сглобяване, подвижен покрив Smart Ви дава естетика и комфорт, в същото време предлага възможност за модулно разширение.
Конструкцията на подвижния покрив е изработена от алуминиево покритие. Листовете на покрива са с дебелина 6 мм. 

Техническо описание:

* Регулируема и моторизирана покривна конструкция с дистанционно управление.
* Покривни листа PMMA% 100 UV-защита.
* Висококачествена алуминиева структура в цвят, който предпочитате.
* Защита от дъжд и сняг с интегриран улук.


Опционален продукт:

Модулите могат да се добавят според вашите нужди. Стандартната височина е 250 см, по-високата стойка не е задължителна. Somfy мотор с дистанционно управление и всеки Ral цвят са включени в цената.


Подвижен покрив Смарт

Какво е PMMA покривно покритие?
Полиметилметакрилат е синтетична смола, получена чрез процеса на полимеризация на метилметакрилат. Това е вид прозрачна и твърда пластмаса, използвана често като непробиваема подмяна на стъкло (прозорци, капандури, ламинирани табели, сенници за самолети и т.н.).

Този материал се е доказал като икономична алтернатива за поликарбонат, когато якостта на опън, прозрачността, полирането и UV устойчивостта са по-важни от ударната якост и устойчивостта на химикали и топлина.

Предпочитан материал пред поликарбоната, тъй като не съдържа вреден бисфенол-А, който е подразделение, намиращо се в поликарбонатни материали. Тази смола се използва и за други цели благодарение на умерените си свойства, лекота на обработка, заедно с ниската си цена.
История:

За първи път материалът е открит от британския химик Роуланд Хил и Джон Крауфорд от Imperial Chemical Industries (ICI) в Англия (1930 г.). ICI регистрира продукта под търговската марка на Perspex.
В същото време Ото Ром (химик и индустриалец) в Германия се опитва да произведе безопасно стъкло чрез полимеризация на метакрилат между двата слоя стъкло.
Като резултат полимерът се отделя от стъкло, осигурявайки прозрачен пластмасов лист, на който е дадена търговска марка от плексиглас. И двата продукта навлязоха на търговския пазар в края на 30-те години. По-късно, E.I. du Pont de Nemours & Company (сега Дюпон) в САЩ представиха свой собствен продукт под търговското наименование Lucite.

Основно приложение - По време на Втората световна война, когато са правени прозорци на самолети и балони за оръжейни кули с PMMA.

Свойства:

Основните свойства на този пластмасов материал, които го правят идеален избор да се използва като заместител на стъкло и за други цели, са:
  • Това е здрав и лек материал;
  • Има по-добра ударна якост от стъкло и полистирола;
  • Превъзходна устойчивост на околната среда в сравнение с други пластмаси;
  • Висока термична и химическа устойчивост;
  • Ниска емисия на дим;
  • Отлична устойчивост на абразия;
  • Висока якост и издръжливост;
  • Пропуска светлина.

Подвижен покрив Смарт
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Видео за Перголи и сенници • Качество на топ цени • KERAGLASS
Видео 2 за Перголи и сенници • Качество на топ цени • KERAGLASS
Галерия готови проекти Подвижен покрив - Smart
Подвижен покрив смарт
Подвижен покрив смарт
Подвижен покрив смарт
Подвижен покрив смарт
Подвижен покрив смарт
Smart подвижен покрив
Smart подвижен покрив
Smart подвижен покрив
Подвижен смарт покрив
Етикети
вградено, хармоника, дъжд, прибиращ, осветление, мнения, профил, навес, доставка, сгъваем, козирка, блок, отваряем, монтаж, лятна, веранда, кафене, пергола, тента, заслон, вградено, заведение, декинг, слънце, калкулатор, цена, гилотина, стъклен, модули, осветление, плъзгащ, хотел, остъкляване, ламели, пловдив, варна, алуминиев, покрив, градина, автоматичен, сенник, полиестерна, софия, тераса, проветрение, промоция, система, зимна, дистанционно, термо, дом, кераглас, панели, подвижен, статичен, балкон, пушачи, размери