Подвижен покрив Токио

Модел: Токио
Системата извършва сгъващи и плъзгащи движения. 36 см. е ширината на панелите, които се завъртат около оста си. След пълното завъртане, панелите могат да се плъзнат назад и да се отвори покрива.
Дебелината на алуминия в системата е 2 мм. за панелите , 4 мм. за водачите и 5 мм. за горната релса. Водещите профили на системата трябва да бъдат на всеки 300 см. с наклон на покрива от 5%. Двигател се използва за всеки 50м2 площ. Системата няма ограничение в размерите.
Стандартен цвят - бял (RAL 7016) за конструкцията и (RAL 9001) за панелите. По заявка може да бъде направена във всеки цвят по желание. Системата се задвижва от 2 различни мотора. 120 Nm-425W и 300 Nm-880W). Системата не се нуждае от стоманена конструкция. Всички резервни части на системата са с гаранция 2 години. Всички принадлежности са изработени от неръждаема стомана.
Предимствата на подвижния покрив са, че може да бъде отворен под всякакъв ъгъл и да пропусне колкото светлина искате. Подвижния покрив е най-доброто решение за всички ресторанти и кафенета със забрана за тютюнопушене. Когато отворите панелите, получавате циркулация на въздуха без да се излагате на външните атмосферни условия. Благодарение на специално проектираните алуминиеви профили се осигурява 100% отвеждане на дъждовната вода.Това е предимство за използването на системата за жилища, тераси и зимни градини. Благодарение на завъртането на панелите, почистването от външната страна е лесно.


 
КОНСУЛТАЦИЯ
0892273513
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Видео за Къща и Тераса
Видео 2 за Къща и Тераса
Галерия готови проекти Подвижен покрив модел Токио - keraglass.info
Tokio
Подвижен покрив модел Токио
Подвижен покрив модел Токио
Подвижен покрив модел Токио
Подвижен покрив модел Токио
Подвижен покрив модел Токио