Зимни градини дърво с алуминий

Модел: нов

Висококачествените алуминиеви продукти се произвеждат в собствените заводи на GUTMANN AG в Германия и са се превърнали в образец за отраслите строителство, автомобилостроене, машиностроене и електротехника.

Колонно-гредовата система за остъкляване GUTMANN LARA GF е окачена фасада, подходяща за големи многоетажни площи. Може да се използва за сложни стъклени покриви и класически зимни градини.

GUTMANN TWINLOC е проектирана, за да се свържат две колони и хоризонталният елемент на окачената фасада или гредите на дървени покривни конструкции.
TWINLOC е патент на GUTMANN и е одобрена за прилагане в строителни конструкции.

Детайлно описание:   LARA GF-1_628.pdf - 2.36MB
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Видео за Зимни градини • Качество на топ цени • KERAGLASS
Галерия готови проекти Зимни градини дърво с алуминий
Зимна градина дърво с алуминий
Зимна градина дърво с алуминий
Зимна градина дърво с алуминий
Дърво с алуминий
Дърво с алуминий
Етикети
лятна градина, плъзгаща врата, зимна градина с барбекю, телескопични покрития за басейни, подвижен покрив за тераса, остъкляване на веранда, остъкляване на тераса решение, зимна градина с остъкление, Телескопични покривни конструкции за басейни, зимна градина в къща, зимна градина цена, подвижни покривни системи, стъклени прегради за дома, подвижни стъклени покриви, остъкляване на балкон, зимна градина промоция, дограма за остъкляване, покритие за басейни, оранжерия, зимна градина с камина, зимна градина, мобилни покривни конструкции, подвижен покрив за зимна градина, остъкляване на тераса без покрив, подвижни покривни конструкции, остъкляване на тераса мнения, подвижни покривни конструкции за заведения, мобилни покрития за басейни, остъкляване на тераса, подвижни покриви за басейни, подвижни покрития за басейни, стъклено барбекю, покривни конструкции за басейни, остъкляване на тераса калкулатор