Зимни градини дърво с алуминий

Модел: нов

Висококачествените алуминиеви продукти се произвеждат в собствените заводи на GUTMANN AG в Германия и са се превърнали в образец за отраслите строителство, автомобилостроене, машиностроене и електротехника.

Колонно-гредовата система за остъкляване GUTMANN LARA GF е окачена фасада, подходяща за големи многоетажни площи. Може да се използва за сложни стъклени покриви и класически зимни градини.

GUTMANN TWINLOC е проектирана, за да се свържат две колони и хоризонталният елемент на окачената фасада или гредите на дървени покривни конструкции.
TWINLOC е патент на GUTMANN и е одобрена за прилагане в строителни конструкции.

Детайлно описание:   LARA GF-1_628.pdf - 2.36MB
КОНСУЛТАЦИЯ
0895320159
РАЗМЕРИ

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА / ЗАПИТВАНЕ
 
Име:
Телефон:
E-mail:
Коментар:
Видео за Зимни градини
Галерия готови проекти Зимни градини дърво с алуминий
Зимна градина дърво с алуминий
Зимна градина дърво с алуминий
Зимна градина дърво с алуминий
Дърво с алуминий
Дърво с алуминий
Етикети
зимна градина в къща, стъклено барбекю, зимна градина с остъкление, подвижни покривни конструкции за заведения, плъзгаща врата, подвижни покривни системи, остъкляване на балкон, подвижен покрив за зимна градина, стъклени прегради за дома, подвижни покрития за басейни, Телескопични покривни конструкции за басейни, лятна градина, остъкляване на тераса решение, остъкляване на веранда, подвижни покривни конструкции, оранжерия, покривни конструкции за басейни, зимна градина с камина, зимна градина промоция, зимна градина с барбекю, остъкляване на тераса мнения, подвижни покриви за басейни, остъкляване на тераса без покрив, остъкляване на тераса калкулатор, остъкляване на тераса, зимна градина, подвижни стъклени покриви, покритие за басейни, подвижен покрив за тераса, зимна градина цена, телескопични покрития за басейни, мобилни покривни конструкции, дограма за остъкляване, мобилни покрития за басейни