Вашата оценка 4.00 от 1 гласа

За нас

ВИЗИЯ, МИСИЯ И ЦЕННОСТИ
 

ВИЗИЯ
 

В дългосрочен план KERAGLASS има за цел да постигне, стабилен растеж на местно и международно ниво, създавайки нови стандарти чрез производство и реализация на качествени продукти в полза на своите клиенти. 

МИСИЯ
 

Мисията на KERAGLASS е да помогне за създаването на едно проспериращо и щастливо общество чрез производството на душ кабини и душ паравани.
 

ЦЕННОСТИ
 

Лидерсво: Винаги гледаме напред в бъдещето. Днес е началото на утре!

Почтенност: Ние поддържаме честност и почтенност, за да допринесем за една по етична култура.

Насоченост към клиента: Ние се фокусираме върху нуждите на нашите клиенти, като предоставяме иновативни решения, за да спечелим тяхното доверие и подкрепа.

Грижа: Ние се грижим за нашите клиенти, служители, обществото и околна среда.

Сервиз: Ние осигуряваме безопасни, надеждни, икономически ефективни и качествени услуги.

Страст: Ангажираност в сърцето и ума.

Разнообразие: Нашите иновативни продукти.

Качество:  Това, което правим го правим най-добре!
 

Как да поръчам?
 

1. Изберете Вашия стил - Предпочитате традиционен или модерен, класически или арт? Прави или асиметрични контури? Ако не можете да вземете решение - KERAGLASS предлага фирмен разработен стил, които ще Ви помогне при избора на душ кабина или стъклен параван.

2. Изберете Вашата конфигурация - Конфигурацията зависи от формата и размера на душ паравана. Ние имаме готови разработени варианти, които можете да разгледате на сайта ни. Ако не виждате Вашия вариант, то моля свържете се с нас и ни обяснете какво желаете и няма да чакате дълго. До 10 дни ще получите мечтания от Вас продукт.

3. Изберете обков - Обковът се избира в зависимост от цвета и стила на аксесоарите в банята. Ние разполагаме с хромиран, сатениран, драна стомана и златен финиш.

4. Изберете стъкло - Стъклото е от 6-10 мм. и в различни цветове и апликации. Нашите консултанти ще Ви покажат всички възможни подходящи комбинации.

5. Как да измерите - Ако не сте сигурни в размера на душ кабината или паравана, нашите специалисти ще снемат точните размери съобразени с денивелациите в банята.

6. Доставка - До Вашия адрес.

7. Как да монтирам? - Ще получите инсрукция за монтаж, но ако желаете гаранция то монтажа ще бъде извършен от нашите обучени специалисти.

 


Свържете се с нас чрез изписаните телефони на сайта или през формата за контакт. Нашата търговска марка принадлежи на Вас клиентите. Можете да изберете нашите продукти в магазина, който е най-близо до вас. KERAGLASS магазини - това е огромен избор на изделия от стъкло. Ще бъдете обслужени от опитни търговци в предразполагаща тиха и приятна атмосфера. Нашите общителни консултанти ще бъдат щастливи да Ви помогнат при избора на правилните продукти, които ефективно биха допълнили интериора на вашия дом, олицетворявайки еталон за съвършенство. Очакваме Ви!