Τηλεσκοπικό σύστημα γκαράζ

μοντέλο: Κινητό γκαράζ
16 χιλιοστά πολυκαρβονικά επικαλυμμένα δομές σχεδιασμένες για γκαράζ αυτοκινήτων. Αυτό το συγκεκριμένο σταθερό κιβώτιο χρησιμεύει για την προστασία του οχήματος από βαρύ αέρα και βροχή.
Αυτός ο τύπος αυτοσυντηρούμενης κατασκευής αποτελείται από τμήματα που ολισθαίνουν μεταξύ τους χάρη στους οδηγούς και στους τροχούς που είναι τοποθετημένοι σε έδαφος εξοπλισμένοι με ειδικές συσκευές κατά του εκτροχιασμού. Το άνοιγμα και το κλείσιμο της τηλεσκοπικής κατασκευής είναι πολύ απλό και λαμβάνει χώρα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Μεταξύ των πολλών πλεονεκτημάτων αυτών των δομών βρίσκουμε:
 - μέγιστη χρηστικότητα του χώρου σε μια δομή
 - χειροκίνητη ή μηχανοκίνητη κίνηση της δομής
 - αποθήκευση καλυπτόμενων / μη καλυπτόμενων εποχών ή καιρικών συνθηκών
Αυτά τα πλεονεκτήματα επιτρέπουν μια όλο και μεγαλύτερη διάδοση αυτού του τύπου δομής, που επηρεάζεται από τη συνεχή τεχνολογική εξέλιξη, τόσο δομική / μηχανική όσο και αισθητική. Ο σχεδιασμός έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για συνεργεία αυτοκινήτων, αλλά επιτρέπει ποικίλες εφαρμογές. Μέγεθος 4m x 6.5m.


ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
0895320159
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ
 
ΕΠΩΝΥΜΙΑ:
τηλέφωνο:
E-mail:
σχόλιο:
έτοιμο Έργα Τηλεσκοπικό σύστημα γκαράζ
ετικέτες
κουβούκλιο στη βεράντα, θόλος, δομοστοιχειωτή δομή, κατασκευή αυτοκινήτων, στέγασμα για αυτοκίνητο, προσωπίδα, τηλεσκοπικό σύστημα γκαράζ, τέντα για κάμπινγκ, πολυανθρακικό θόλο, τιμή κουβούκλιο, τέντα τροχόσπιτων, προώθηση θόλων, γυαλί, τέντα για σκάφος, γυάλινο θόλο για χιόνι, τέντα για τον κήπο, γείσο για κλιματισμό, θόλος πάνω από την πόρτα, τέντα αυτοκινήτου, μπάρμπεκιου υπόστεγο, υπόστεγο βεράντας, γυάλινη τέντα, θόλος πάνω από τη βεράντα, γείσο παραθύρου, καταφύγιο, τέντα, θόλος πάνω από την μπροστινή πόρτα, γείσο βεράντας, προσωπίδα, τέντα για μπαλκόνι, γείσο παραθύρου, γείσο για μπροστινή πόρτα, γείσο μπάνιου, γείσο βάρνα