Τέντες TF Prolux

μοντέλο: TF Prolux
Με το μοντέλο τέντας TF-ProluxExtended, μπορείτε να έχετε εξειδικευμένη, αισθητική και κομψή εμφάνιση στις κορυφαίες πόρτες σας. Είναι επίσης ένα πρακτικό προϊόν με εύκολη εγκατάσταση και χωρίς συντήρηση χαρακτηριστικά. Τα χρώματα του μοντέλου Prolux, τα οποία είναι ανθεκτικά και προστατεύουν από τις χημικές ουσίες, παραμένουν ζωντανοί για πολλά χρόνια.Product Dimensions
Model Depth Width
TF-PROLUX EXTENDED 15.15 150 cm 150 cm
TF-PROLUX EXTENDED 15.17  150 cm 170 cm
TF-PROLUX EXTENDED 15.19 150 cm  190 cm 

Η TF Prolux Serial τέντας, η οποία προτιμάται ως τέντα πόρτας στην είσοδο των χώρων εργασίας και των βιλών, είναι ένα ένδοξο και αναγνωρισμένο προϊόν που προσδίδει αξία σε αυτά τα αριστουργήματα. Οι βραχίονες που μεταφέρουν παράγονται ως αλουμίνιο. Το υλικό της οροφής είναι 4 mm PMMA και έχει 100% UV-προστασία. Το υλικό στεγών του είναι ανθεκτικό και προστατευτικό έναντι χημικών ουσιών, έτσι δεν εξασθενίζει για πολλά χρόνια.


 
Model Derinlik Genişlik
TF-PROLUX  SER. 15.15 Set Kit 150 cm 150 cm
TF-PROLUX SER. 15.15 Add Kit 150 cm 150 cm
TF-PROLUX SER. HL 15.9 Set Kit 150 cm  90 cm 
TF-PROLUX SER. HL 15.9 Add Kit  150 cm 90 cm
                                                         
Η τέντα TF-Prolux Maxi δίνει τις δυνατότητες κλεισίματος μεγάλων χώρων και την προστασία τους με το μέγιστο βάθος και τη λειτουργία σύνδεσης. Το προϊόν δημιουργεί μια μεγάλη κλειστή περιοχή στο μπαλκόνι, τη βεράντα, το κατάστημά σας, το χώρο εργασίας, τις πόρτες και τις εισόδους αποθήκης.
Η τέντα TF-Prolux Maxi είναι ένα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό προϊόν με κομψό σχεδιασμό που αντικατοπτρίζει όλες τις ομορφιές της άνοιξης με την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και την ανθεκτική στη βροχή δομή. Οι βραχίονες που το μεταφέρουν είναι αλουμίνιο και το υλικό στεγών είναι 3 mm ΣΤΕΡΕΑΣ ΠΟΛΥΚΑΡΒΡΟΣ. Έχει 100% UV-προστασία. Είναι διαθέσιμο για χρήση ως ενιαίο και σειριακό.

Product Dimensions
Model Depth Width
TF-PROLUX MAXI 20.9 Set Kit 200 cm  90 cm
TF-PROLUX MAXI 20.9 Add Kit  200 cm 90 cm
ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
0895320159
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ
 
ΕΠΩΝΥΜΙΑ:
τηλέφωνο:
E-mail:
σχόλιο:
έτοιμο Έργα Τέντες TF - Prolux
ετικέτες
γείσο βεράντας, γείσο για κλιματισμό, καταφύγιο, θόλος πάνω από την μπροστινή πόρτα, προώθηση θόλων, τέντα για μπαλκόνι, στέγασμα για αυτοκίνητο, προσωπίδα, υπόστεγο βεράντας, προσωπίδα, θόλος πάνω από την πόρτα, γυαλί, τέντα για τον κήπο, τέντα αυτοκινήτου, τέντα τροχόσπιτων, γείσο για μπροστινή πόρτα, τέντα, θόλος, τέντα για σκάφος, γείσο μπάνιου, κουβούκλιο στη βεράντα, γείσο παραθύρου, γυάλινη τέντα, γείσο παραθύρου, τέντα για κάμπινγκ, θόλος πάνω από τη βεράντα, τιμή κουβούκλιο, μπάρμπεκιου υπόστεγο, πολυανθρακικό θόλο, γυάλινο θόλο για χιόνι, γείσο βάρνα