Σύστημα υαλοπινάκων Brno Soft Close

μοντέλο: Brno Soft Close
Brno Soft Close, το πρωτοποριακό σύστημα τοποθέτησης συρόμενων θυρών από γυαλί με μαξιλάρι τελικής θέσης και κίνηση με φύλλα μαξιλαριού για τζάμια από μπαλκόνι και ταράτσα από σκληρυμένο γυαλί.
Το Brno Soft Close είναι ένα εξάρτημα που λειτουργεί στο κάτω μέρος για μπαλκόνι παράλληλης ολίσθησης και μπαλκονόπορτες από σκληρυμένο γυαλί, που σας επιτρέπει να απολαύσετε την εποχή του αίθριου νωρίτερα μέσα στο έτος και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όταν τα φύλλα είναι κλειστά, το Brno Soft Close διατηρεί όσο το δυνατόν περισσότερο τον άνεμο, τη βροχή και τα φύλλα. Ένα έξυπνο προφίλ αποστράγγισης διασφαλίζει ότι το νερό τρέχει καλά ακόμη και σε έντονες βροχοπτώσεις και το εσωτερικό παραμένει σε μεγάλο βαθμό στεγνό.


 
 
Αναλυτική περιγραφή:   Brochure Atrivant 80_EN_699.pdf - 2.13MB
Αναλυτική περιγραφή:   EN-Atrivant-80-Articel-list-single-profile_699.pdf - 1.39MB
ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
0895320159
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ
 
ΕΠΩΝΥΜΙΑ:
τηλέφωνο:
E-mail:
σχόλιο:
βίντεο Σπίτι και βεράντα
βίντεο 2 Σπίτι και βεράντα
έτοιμο Έργα Σύστημα υαλοπινάκων Brno Soft Close
ετικέτες
τζάμια της βεράντας, χειμερινός κήπος, προφίλ χωρίς τζάμια από βεράντα στο Plovdiv, τζάμια με θέα στη βεράντα, τζάμια βεράντας με συρόμενα παράθυρα, κεράγλας, υαλοπίνακα στην ταράτσα αριθμομηχανή, καλοκαιρινός κήπος, τζάμια μπαλκονιών στον τελευταίο όροφο, τζάμια των βεράντες plovdiv τιμές, τζάμια ενός χειμερινού κήπου, τζάμια μπαλκονιών και χαγιάτι, γυάλινα τζάμια χωρίς προφίλ, τιμή, εγγύηση, τζάμια της βεράντας άδεια, τζάμια βεράντας με πτυσσόμενο γυαλί, προβολή, τζάμια ακορντεόν τύπου βεράντας, τζάμια της βεράντας ενός σπιτιού, προφίλ χωρίς τζάμια στη βεράντα της Σόφιας, τζάμια βεράντας τύπου γκιλοτίνας, τζάμια βεράντας χωρίς στέγη, ιδέες για τζάμια