Πλαίσιο σύστημα υαλοπινάκων ΜΠΡΝΟ

μοντέλο: ΜΠΡΝΟ

συστήματα πλαισίου

Οι Υαλοπίνακες πλαισιώνεται και σφραγίζεται με διάφανη σιλικόνη, η οποία εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και πολύ υψηλή σταθερότητα του συστήματος. Άνοιγμα του συστήματος γίνεται με την ολίσθηση - πάνελ τοποθετήστε το ένα πίσω από το άλλο. Είναι δυνατόν να γίνει ένα σταθερό (μη-άνοιγμα) ή μια ολισθαίνουσα εκδοχή, με τη μορφή του 2 μέρη, 3 μέρη, 4 μέρη ή 5 μέρη συρόμενη τοίχο. Για τον τύπο της εφαρμογής, είναι σημαντικό ότι μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε τρόπο. Το σύστημα είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Είναι δυνατό να φιλοξενήσει σχεδόν όλα το γυαλί με ένα πάχος 9 mm. σε πλαίσιο αλουμινίου, ανάλογα με το αίτημα του πελάτη και τη φύση του κτιρίου. Για χάρη της μόνωσης χρησιμοποιώντας ένα θερμικό πίνακα είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν διπλά τζάμια 16 χιλιοστά. πάχος. Χάρη στη λεπτή αλουμινένιο πλαίσιο και σύστημα σφράγισης υψηλής ποιότητας είναι μια αποτελεσματική προστασία όχι μόνο από τις καιρικές συνθήκες, τη σκόνη και τις εκπομπές, αλλά κυρίως κατά του θορύβου που προέρχεται από το εξωτερικό.
AluPlus

Το γυαλί πλαισιώνεται, το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος και η κορυφή είναι η κατευθυντήρια κίνηση. Παραλλαγές για τα παράθυρα είναι πολύ διαφορετικές. Υπάρχουν: σταθερές (μη άνοιγμα) ή σε εφαρμογές που περιλαμβάνουν 2 έως 5 μέρη. Και οι δύο τύποι μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε τρόπο, γεγονός που καθιστά το σύστημα αυτό εντελώς καθολική. Το γυάλινο πλακίδιο το ένα στο άλλο, έτσι ώστε όταν η δομή αποτελείται από 5 μέρη, είναι δυνατόν να επιτευχθεί 4/5 ανοίγει στο γυαλί. σύστημα AluPlus μπορεί να συνδυαστεί με κάγκελα αλουμινίου, δίνοντας μια αισθητικά ευχάριστη εμφάνιση του κιόσκι.

AluPlus τζάμια σύστημα χρησιμοποιείται για τζάμια μπαλκόνια και βεράντες, χωρίσματα. Το σύστημα παρέχει μια μείωση της απώλειας θερμότητας, προστατεύει από τον άνεμο, τη βροχή, το θόρυβο, τη σκόνη και τις εκπομπές.
AluCombi

Το γυαλί πλαισιώνεται, το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος και η κορυφή είναι η κατευθυντήρια κίνηση. Παραλλαγές για τα παράθυρα είναι πολύ διαφορετικές. Διαρθρωτική λύση βασίζεται στο σύστημα AluPlus. Το σύστημα διαφέρει σε κατακόρυφες τομές οι οποίες είναι ισχυρότερες και πιο άκαμπτο, πράγμα που του επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί για υψηλότερες δομική ανοίγματα. Ως εκ τούτου, το σύστημα είναι κατάλληλο για εσωτερικούς τοίχους διαχωρισμού, συρόμενα ή σταθερά τοιχώματα κιόσκια. AluCombi χρησιμοποιείται κυρίως για κατασκευές αλουμινίου, κιόσκια ή βεράντες, στεγανοποίηση του εσωτερικού, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την γυάλισμα μπαλκόνια ή βεράντες. Το σύστημα παρέχει μια μείωση της απώλειας θερμότητας, προστασία από τον άνεμο, τη βροχή, το θόρυβο, τη σκόνη και τις εκπομπές.AluTerm

Διαρθρωτική λύση βασίζεται στο σύστημα AluPlus. Όσον αφορά την εμφάνιση, το σύστημα είναι όμοια με την δομή του συστήματος AluCombi. Επιπλέον, το σύστημα τμήματα αλουμινίου AluTerm εξοπλισμένη με πλαστικά συστατικά για τη βελτίωση της μόνωσης και ιδιότητες. Στα παράθυρα, χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα είδη με μονωτική διπλό πάχος υάλωσης έως και 16 mm.

σύστημα AluTerm χρησιμοποιείται κυρίως για κατασκευές αλουμινίου, κιόσκια, θερμοκήπια ή βεράντες και μπορούν να δημιουργηθούν σε μια συρόμενη ή σταθερή έκδοση. Το σύστημα παρέχει μια μείωση της απώλειας θερμότητας, προστασία από τον άνεμο, τη βροχή, το θόρυβο, τη σκόνη και τις εκπομπές.
 

Αναλυτική περιγραφή:   SYSTEM BRNO-1_487.pdf - 8.67MB
Αναλυτική περιγραφή:   SYSTEM BRNO-2_487.pdf - 272.4KB
ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
0895320159
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ
 
ΕΠΩΝΥΜΙΑ:
τηλέφωνο:
E-mail:
σχόλιο:
βίντεο Σπίτι και βεράντα
βίντεο 2 Σπίτι και βεράντα
έτοιμο Έργα Πλαίσιο σύστημα υαλοπινάκων ΜΠΡΝΟ
Brno
Brno
Brno
Burno glass system
Winter garden-model BRNO
Burno + Liechtenstein
Burno + Liechtenstein
Burno + Liechtenstein
Burno + Liechtenstein
Burno Glazing
Burno Glazing
Burno Glazing
Burno
Burno Glazing
Burno Glazing
Burno Glazing
Burno Glazing
Burno Glazing
Burno
Burno
Burno
Burno
Burno
Burno
Burno
ετικέτες
τζάμια βεράντας με πτυσσόμενο γυαλί, προβολή, καλοκαιρινός κήπος, ιδέες για τζάμια, τζάμια της βεράντας ενός σπιτιού, εγγύηση, γυάλινα τζάμια χωρίς προφίλ, τζάμια βεράντας τύπου γκιλοτίνας, τζάμια της βεράντας άδεια, κεράγλας, τιμή, τζάμια της βεράντας, τζάμια μπαλκονιών και χαγιάτι, τζάμια ενός χειμερινού κήπου, τζάμια βεράντας χωρίς στέγη, χειμερινός κήπος, τζάμια βεράντας με συρόμενα παράθυρα, προφίλ χωρίς τζάμια από βεράντα στο Plovdiv, τζάμια ακορντεόν τύπου βεράντας, τζάμια μπαλκονιών στον τελευταίο όροφο, τζάμια με θέα στη βεράντα, υαλοπίνακα στην ταράτσα αριθμομηχανή, προφίλ χωρίς τζάμια στη βεράντα της Σόφιας, τζάμια των βεράντες plovdiv τιμές