Κινητά συστήματα στέγης Open sky

μοντέλο: Open sky
Ανοιχτό ουρανό 4
Μέγιστο πλάτος: 12 m (40 ') / 13 m (42') / 12 m (40 ')
Μέγιστο μήκος: 60 μέτρα (196 ')
Εργασία: Μηχανοκίνητα ή μηχανοκίνητα
Τζάμια: PC ή γυαλί

Το Open Sky 4 είναι συστήματα κινητών στεγών για πισίνες, εστιατόρια, καφετέριες, μικρότερα συνεδριακά κέντρα και αίθουσες υποδοχής. Με κομψή σχεδίαση 4 τεμαχίων, ταιριάζει με τις περισσότερες αρχιτεκτονικές δομές. Τα συστήματα διατίθενται με ασφάλεια σχεδιασμού και ευκολία χρήσης. Τα συστήματα Open Sky παρέχουν ποιότητα, ασφάλεια, ευκολία χρήσης, βέλτιστη αξία και απλότητα σχεδίασης. Με τα συστήματα Open Sky που μπορούν να τραβηχτούν, οι κλειστοί χώροι σας δεν περιορίζονται πλέον στο εσωτερικό τους μέγεθος, ανοίγουν τους και δεν θα υπάρχει τίποτα μεταξύ σας και του γαλάζιου ουρανού.

Χρησιμοποιώντας λιγότερα εξαρτήματα, τα συστήματα Open Sky έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν γρήγορη εγκατάσταση και είναι το οικονομικότερο μοντέλο. Κατασκευασμένο σε παραγγελία, έως 12m πλάτος x 60m (196 '). Είναι σχεδιασμένα να αντέχουν σε συνδυασμένα φορτία ανέμου και χιονιού έως και 240 kg / m2, παρέχοντας ασφάλεια και ασφάλεια για όλες τις εποχές του έτους.

Ανοιχτό ουρανό 6
Μέγιστο πλάτος 16 m (52 ​​') / 17 m (56') / 20 m (66 «)
 Μέγιστο μήκος: 60 μέτρα (196 ')
 Εργασία: Μηχανοκίνητα ή μηχανοκίνητα
 Πλαίσια: 6
 Τζάμια: PC ή γυαλί

Open Sky 6 είναι αφαιρούμενα συστήματα οροφής για πισίνες, εστιατόρια, καφετέριες, συνεδριακά κέντρα και αίθουσες δεξιώσεων. Με 6 μερική σχεδίαση τομής, που ταιριάζει καλά στις περισσότερες αρχιτεκτονικές δομές.
Συστήματα Open Sky 6 κατασκευάστηκαν κατά σειρά μέγιστο πλάτος 20 m (66 ') χ 60 m (196'). Τα συστήματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο κώδικας IBC για να αντέχουν τις συνδυασμένες χιονιού και φορτία ανέμου έως 240 kg / m2 (50 psf / 2,35 kPa), παρέχοντας ασφάλεια και σιγουριά για όλους τους χρόνους κατά τη διάρκεια του έτους.

Άνοιγμα ουρανού-8
Μέγιστο πλάτος: 18 m (59 ') / 24 m (78')
Μέγιστο μήκος: 60 μέτρα (196 ')
Εργασία: Μηχανοκίνητα ή μηχανοκίνητα
Κορνίζες: 8
Τζάμια: PC ή γυαλί

Το Open Sky 8 είναι συστήματα πλωτής οροφής για πισίνες, εστιατόρια, καφετέριες, συνεδριακά κέντρα και αίθουσες υποδοχής. Με ένα έκτο τμήμα, ταιριάζει καλά στις περισσότερες αρχιτεκτονικές κατασκευές.
Τα συστήματα είναι προσαρμοσμένα σε ένα μέγιστο ύψος πλάτους 24 m (78 ') x 60 m (196'). Τα συστήματα Open Sky 8 έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε συνδυασμένα φορτία χιονιού και ανέμου έως 240 kg / m2 (50 psf / 2,35 kPa), παρέχοντας ασφάλεια και ασφάλεια για όλες τις εποχές του έτους.ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
0895320159
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ
 
ΕΠΩΝΥΜΙΑ:
τηλέφωνο:
E-mail:
σχόλιο:
βίντεο θερμοκήπιο
βίντεο 2 θερμοκήπιο
έτοιμο Έργα Κινητά συστήματα στέγης Open sky
ετικέτες
αφαιρούμενες επιστρώσεις για πισίνες, κάλυμμα πισίνας, κινητές κατασκευές οροφής, κινητή οροφή για ταράτσα, αφαιρούμενες στέγες για πισίνες, αφαιρούμενες γυάλινες στέγες, δομές οροφής για πισίνες, κινητές επιστρώσεις για πισίνες, κινητές δομές οροφής, τηλεσκοπικά επιχρίσματα για πισίνες, Τηλεσκοπικές δομές οροφής για πισίνες, αφαιρούμενα συστήματα οροφής, κινητές δομές οροφής για εστιατόρια, κινητή οροφή για χειμερινό κήπο