Καλύμματα πισίνας Open space

μοντέλο: Open space
Το σύστημα Open Space-4 είναι ιδανικό για πισίνες, εστιατόρια, καφετέριες, μικρότερα συνεδριακά κέντρα και αίθουσες υποδοχής. Βαρέων βαρών με διατομεακό σχέδιο 4 τμημάτων, ταιριάζει στις περισσότερες αρχιτεκτονικές δομές. Οι χώρες με ψηλά τοιχώματα παρέχουν ένα άνετο περιβάλλον και εύκολη παρατήρηση μέσα και έξω από το ανασυρόμενο κτίριο. Τα ανοιχτά συστήματα space-4 παρέχουν ποιότητα, ασφάλεια, ευκολία χρήσης, βέλτιστη αξία και απλότητα σχεδίασης. Η χρήση λιγότερων συστημάτων εξαρτημάτων έχει σχεδιαστεί για να παρέχει γρήγορη εγκατάσταση και είναι το πιο οικονομικό μοντέλο. Τα συστήματα είναι κατασκευασμένα κατά παραγγελία με μέγιστο πλάτος 12m x 60m και μέγιστο ύψος 4m.

Τα ανοικτά συστήματα χώρο-4 σχεδιαστεί έτσι ώστε ο κώδικας IBC για να αντέχουν τις συνδυασμένες σε συνδυασμό φορτία ανέμου και χιονιού έως 240 kg / m2, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ασφάλεια όλων των εποχών κατά τη διάρκεια του έτους. Διατίθεται σε ελεύθερο ύψος (A) και κεκλιμένη πλευρά (B).

Μέγιστο πλάτος: 12 m (40 ') / 14 m (46')
    Μέγιστο μήκος: 60 μέτρα (196 ')
    Εργασία: Μηχανοκίνητα ή μηχανοκίνητα
    Κορνίζες: 4
    Τζάμια: PC ή γυαλί

Μέγιστο πλάτος 16 m (52 ​​') / 18 m (59')
    Μέγιστο μήκος: 60 μέτρα (196 ')
    Εργασία: Μηχανοκίνητα ή μηχανοκίνητα
    Πλαίσια: 6
    Τζάμια: PC ή γυαλί

Σύστημα Ανοιχτός χώρος-6 είναι το πιο δημοφιλές αναδιπλούμενο σχεδιασμό μας. Η μεγάλη τμηματική σχήμα, υψηλή πλευρές, κάτω γενικά χαρακτηριστικά και αισθητικά ευχάριστο σχήμα το καθιστά ιδανικό για κατοικίες αναδιπλούμενη πισίνες, εστιατόρια, καφετέριες και αποφάσεις καταστήματα, αίθρια και καλύμματα για βεράντες. Σε ανοιχτό χώρο-6 είναι διαθέσιμο ασύρματο επιλογή. Όπως συμβαίνει με όλα τα συστήματα μας και υπάρχει μεγάλη πλαίσιο των διαρθρωτικών αλουμινίου, ηλεκτροστατική σύστημα πούδρα, από ανοξείδωτο χάλυβα και άλλα μη-διαβρωτικά αξεσουάρ που παρέχουν χρόνια χωρίς προβλήματα, την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης.

Τα ανοιχτό χώρο-υποδείγματα 6 σχεδιαστεί έτσι ώστε να μέγεθος έως και 16 m (50 «) χ 60 m (196») και ένα μέγιστο ύψος 4,6 m (15 «). Τα συστήματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο κώδικας IBC για να αντέχουν τις συνδυασμένες χιονιού και φορτία ανέμου έως 240 kg / m2 (50 psf / 2,35 kPa), παρέχοντας ασφάλεια και σιγουριά για όλους τους χρόνους κατά τη διάρκεια του έτους. Διατίθεται τόσο σε αυτόνομες όλο το ύψος και τοποθετούνται σε ελεύθερη χώρες.Μέγιστο πλάτος: 18 m (59 ') / 20 m (66')
    Μέγιστο μήκος: 60 μέτρα (196 ')
    Εργασία: Μηχανοκίνητα ή μηχανοκίνητα
    Κορνίζες: 8
    Τζάμια: PC ή γυαλί

Τα ανοιχτά συστήματα space-8 είναι ανακλινόμενα κτίρια, ιδανικά για έργα που απαιτούν ύψος και ευρύχωρη αίσθηση, όπως μεγάλα εμπορικά κέντρα και πισίνες. Διαμορφωμένο κατά διαστήματα σε μορφή 8 μέρη επιτρέπει αυτό το μοντέλο για να φιλοξενήσει ράμπες καταδύσεις, παιδικές χαρές και άλλες εγκαταστάσεις αναψυχής, παρέχοντας παράλληλα ευρύχωρη αίσθηση ψηλή οροφή. Χάρη στον γεωμετρικό σχεδιασμό του, τα συστήματα Open Spasc-8 μπορούν να σχεδιαστούν έτσι ώστε να αντέχουν σε βαρύ φορτίο χιονιού. Αυτές οι προσαρμοστικές δομές είναι ιδανικές για μεγάλα εμπορικά έργα, όπως αίθρια εστιατορίων ή καφετέριες, καθώς και για οικιστικά έργα όπως πισίνες ή δημόσιο περιβάλλον.

Ανοιχτό χώρο-8 παράγει προσαρμοσμένα μεγέθη μέχρι και 20 m (65 «) πλάτος χ 60 m (196») και ένα μέγιστο ύψος 6,0 μ (20 «). Τα συστήματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο κώδικας IBC να αντέχει σε συνδυασμένα φορτία ανέμου και χιονιού μέχρι 240 kg / m2 (50 psf / 2,35 kPa). Διατίθεται τόσο σε ελεύθερο ύψος όσο και σε ελεύθερες πλαγιές.Αναλυτική περιγραφή:   OPEN SPACE_618.pdf - 734.89KB
ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
0895320159
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ
 
ΕΠΩΝΥΜΙΑ:
τηλέφωνο:
E-mail:
σχόλιο:
βίντεο θερμοκήπιο
βίντεο 2 θερμοκήπιο
έτοιμο Έργα Καλύμματα πισίνας Open space