Κάλυψη των πισίνων Μοντέλο Μονάκο Μέλλον

μοντέλο: Bratislava pool
Ο σχεδιασμός του Μονακό Future εμπνέεται από τη μορφή των φυσικών σταγονιδίων. Ανοίγει μια υπέροχη θέα σε κάθε περίσταση και δίνει μια κομψή αίσθηση στην πισίνα σας. Απεριόριστες χρωματικές παραλλαγές, ράγες, υλικά στέγης και αξεσουάρ είναι διαθέσιμα - ο τελικός σχεδιασμός είναι δικός σας!Χρησιμοποιούμε πάχος από πολυανθρακικό διπλής επίστρωσης 8 mm (προφίλ S, M και L). Αυτό το υλικό στέγης έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και υψηλή απόδοση μονωτικού υλικού. Φυσικά, παρέχει επίσης υπεριώδη προστασία. Προσφέρουμε μια επιλογή από 4 αποχρώσεις και το νέο Hammer!


Χρώμα προφίλ
Τα χρώματα των τυποποιημένων κιβωτίων είναι σταθερά και τα προσαρμοσμένα κουτιά έχουν το ακόλουθο χαρτοφυλάκιο χρωμάτων:


Οι μονάδες περιβλήματος έχουν ένα τυποποιημένο μήκος 219 cm, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Το συνιστώμενο μήκος μονάδας είναι μεταξύ 180 και 250 cm. Δεν συνιστούμε άλλες τιμές για να διατηρήσετε την ομαλή κίνηση του περιβλήματος.

Πισίνες για παραγγελία

 
Possible enclosure sizes
Width "B" 400 to 600 cm
Height "V" 215 to 250 cm
Lenght "E" unlimited

Προσαρμοσμένες ιδιότητες:
Διαστάσεις μεμονωμένων κιβωτίων
Επιλογή πάνω από 68 χρώματα και διακοσμήσεις της δομής υποστήριξης
Επιλογή εμφάνισης και χρώματος του υλικού στεγών
Επιλογή σιδηροτροχιών
Τύπος και θέση της πόρτας σύμφωνα με το αίτημά σας
Ατομική διαμόρφωση

Προσπαθούμε να πλησιάσουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά όταν πρόκειται να καλυφθεί μια πισίνα άτυπης μορφής, μεγέθους ή θέσης. Γι 'αυτό και προσφέρουμε κατασκευές στέγης για συνήθη πισίνες. Εάν οι παραπάνω διαστάσεις δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, συνιστούμε τον προσαρμοσμένο σχεδιασμό Klasik ("Προσαρμοσμένες Διαστάσεις").
 ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Οι κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών είναι συχνά ασταθείς και στη χειρότερη περίπτωση αυτή τη φορά μπορεί να τερματίσει την ατμόσφαιρα ηρεμίας νωρίτερα από το αναμενόμενο. Εκτός αυτού, θα απολαύσετε παιχνίδια στην πισίνα πολύ περισσότερο από τον πλησίον σας και ταυτόχρονα θα ζεστάνετε το νερό δωρεάν. Σε κλειστό χώρο η θερμοκρασία του νερού μπορεί να αυξηθεί κατά 8 ° C περίπου.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Φοβάσαστε ότι η απόκτηση της πισίνας θα σημαίνει επίσης πολλά προβλήματα και ότι δεν έχετε αρκετό χρόνο για να το φροντίσετε; Έχετε κουραστεί να μην τελειώνει ποτέ γύρω από την πισίνα για να αφαιρέσετε τη βρωμιά; Ακόμη και στην περίπτωση αυτή, το περίβλημα σας θα αποφέρει οφέλη μόνο. Σε μεγάλο βαθμό εμποδίζει την είσοδο βρωμιάς στην πισίνα, γεγονός που εξασφαλίζει υψηλότερη υγιεινή ποιότητα νερού. Έτσι όχι μόνο εξοικονομούν χρόνο αλλά και ένα σημαντικό ποσό μετρητών για τις χημικές ουσίες στην πισίνα.

Εξοικονομεί χρήματα

Η απόκτηση των ιδίων πισίνα είναι συχνά ακριβά και όλοι θα εκτιμήσουν σίγουρα κάποιους τρόπους για να σώσει τη ζωή του, διατηρώντας παράλληλα τη ζωή και την ποιότητα του νερού. Και γι 'αυτό η πισίνα στην πισίνα είναι ένας από τους καλύτερους βοηθούς. Προστατεύει όχι μόνο κατά των υπεριωδών ακτίνων, μειώνοντας έτσι την διάλυση του χλωρίου στο νερό, έτσι δεν είστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν υπερβολικές ποσότητες χημικών ουσιών, αλλά επίσης προστατεύει την πισίνα από ατμοσφαιρικές συνθήκες και τυχόν ακαθαρσίες. Έτσι η ζωή του αυξάνεται πολλές φορές.

 
ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
0895320159
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ
 
ΕΠΩΝΥΜΙΑ:
τηλέφωνο:
E-mail:
σχόλιο:
έτοιμο Έργα Κάλυψη των πισίνων Μοντέλο Μονάκο Μέλλον
Monaco Future
Monaco Future
Monaco Future
ετικέτες
οροφή από πολυανθρακικό για πισίνα, κάλυψη των πισίνων, κινητές επιστρώσεις για πισίνες, δομές οροφής για πισίνες, αψίδα πισίνας τύπου στέγης, κινούμενες μονάδες για πισίνα, τηλεσκοπικά επιχρίσματα για πισίνες, κάλυμμα πισίνας, κινητές δομές οροφής για εστιατόρια, αφαιρούμενες στέγες για πισίνες, αφαιρούμενες γυάλινες στέγες, κινητή οροφή για ταράτσα, κινητές δομές οροφής, κινητή οροφή για χειμερινό κήπο, αφαιρούμενες επιστρώσεις για πισίνες, Τηλεσκοπικές δομές οροφής για πισίνες, αφαιρούμενα συστήματα οροφής, εσωτερικές πισίνες, κινητές κατασκευές οροφής