Αφαιρούμενη οροφή-έξυπνη

μοντέλο: Smart
τιμή: 7125.00 λέβα. ΦΠΑ
Απολαύστε τη βεράντα σας με μια πέργκολα τοίχου.

Τεχνική περιγραφή:

* Ρυθμιζόμενη και μηχανοκίνητη οροφή με τηλεχειριστήριο.
* Φύλλα στέγης PMMA% 100 UV προστασία.
* Υψηλής ποιότητας δομή αλουμινίου στο χρώμα που προτιμάτε.
* Βροχή και προστασία χιονιού με ενσωματωμένο υδρορροή.

Με τις εύκολες μεθόδους συναρμολόγησης, η βεράντα TF Enjoy Smart σας δίνει τη φύση, την άνεση και ακόμα μια αρθρωτή επέκταση.Τι είναι η στέγη PMMA;
Πολυμεθυλεστέρα μεθακρυλικό είναι μια συνθετική ρητίνη που λαμβάνεται από τον πολυμερισμό του μεθακρυλικού μεθυλίου. Αυτό είναι ένα είδος διαφανές, άκαμπτο πλαστικό, χρησιμοποιούνται συχνά ως αδιαπέραστο αντικατάσταση του γυαλιού (παράθυρα, φεγγίτες, πλαστικοποιημένο σανίδες, στέγαστρα για τα αεροσκάφη, κλπ).

Αυτό το υλικό έχει αποδειχθεί ότι είναι μια οικονομική εναλλακτική λύση για πολυανθρακικό, όταν η αντοχή σε εφελκυσμό, τη διαφάνεια, τη στίλβωση και αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία είναι πιο σημαντική από την αντοχή στην κρούση και αντοχή σε χημικά και τη θερμότητα.

Ένα προτιμώμενο υλικό για το πολυανθρακικό, καθώς δεν περιέχει επιβλαβή δισφαινόλη-Α, η οποία είναι ένα τμήμα που βρίσκεται στο πολυανθρακικό υλικό. Αυτή η ρητίνη χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς χάρη στις μέτριες ιδιότητες, ευκολία επεξεργασίας, μαζί με χαμηλή τιμή του.

Ιστορία:

Για πρώτη φορά, το υλικό ανακαλύφθηκε από τον Βρετανό χημικό Rowland Hill και ο John Crawford του Imperial Chemical Industries (ICI) στην Αγγλία (1930). Η ICI καταχωρεί το προϊόν υπό το εμπορικό σήμα της Perspex.
Ταυτόχρονα, Otto Rohm (χημικός και βιομήχανος) στη Γερμανία προσπαθεί να παραχθεί γυαλί ασφαλείας με πολυμερισμό μεθακρυλικού μεταξύ δύο στρωμάτων του γυαλιού.
Ως αποτέλεσμα, το πολυμερές διαχωρίστηκε από το γυαλί, παρέχοντας ένα διαφανές πλαστικό φύλλο το οποίο είναι ένα εμπορικό σήμα πλεξιγκλάς. Και τα δύο προϊόντα εισήλθαν στην εμπορική αγορά στα τέλη της δεκαετίας του 1930. Αργότερα, η Ε.Ι. du Pont de Nemours & Company (τώρα DuPont) στις Ηνωμένες Πολιτείες παρουσιάζονται υπό την εμπορική ονομασία Lucite δικό του προϊόν.

Κύρια εφαρμογή - Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, όταν έκαναν τα παράθυρα αεροπλάνων και τα μπαλόνια για τα όπλα πύργους με PMMA.

Χαρακτηριστικά:

Οι βασικές ιδιότητες αυτού του πλαστικού υλικού, το οποίο κάνει μια ιδανική επιλογή για να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο για το γυαλί και άλλους σκοπούς είναι τα εξής:

 - Πρόκειται για ένα υγιές και ελαφρύ υλικό.
 - Έχει καλύτερη αντοχή στην κρούση από το γυαλί και το πολυστυρένιο.
 - Ανώτερη περιβαλλοντική αντίσταση σε σύγκριση με άλλα πλαστικά.
 - Υψηλή θερμική και χημική αντοχή.
 - Χαμηλή εκπομπή καπνού
 - Εξαιρετική αντοχή στην τριβή.
 - Υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα.
 - Αφήνει φως.

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
0895320159
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ
 
ΕΠΩΝΥΜΙΑ:
τηλέφωνο:
E-mail:
σχόλιο:
βίντεο Πέργκολες και ομπρέλες
βίντεο 2 Πέργκολες και ομπρέλες
έτοιμο Έργα Αφαιρούμενη οροφή - έξυπνη