Вашата оценка 5.00 от 1 гласа

ЗИМНИ ГРАДИНИ ДЪРВО С АЛУМИНИЙ

24.11.2021
Зимна градина дърво с алуминий
 

Висококачествените алуминиеви продукти се произвеждат в собствените заводи на GUTMANN AG в Германия и са се превърнали в образец за отраслите строителство, автомобилостроене, машиностроене и електротехника. Колонно-гредовата система за остъкляване GUTMANN LARA GF е окачена фасада, подходяща за големи многоетажни площи. Може да се използва за сложни стъклени покриви и класически зимни градини. GUTMANN TWINLOC е проектирана, за да се свържат две колони и хоризонталният елемент на окачената фасада или гредите на дървени покривни конструкции. TWINLOC е патент на GUTMANN и е одобрена за прилагане в строителни конструкции.
 

 
Зимните градини са конструкции, към които все повече хора проявяват интерес, заради потребността им да контактуват с природата и обкръжаващата ги среда. Те предлагат целогодишно ползване, панорамна гледка и по-уютен облик на дома.

Кераглас предлага доставка и монтаж на атрактивни зимни градини от устойчиви и надеждни стъкла с възможност за добавяне на елементи, една или повече плъзгащи се врати, които изглеждат като нормален панел без промяна във фасадата и избор на цвета на плъзгащата повърхност, която се адаптира с цвета на профилите. За зимната градина ние използваме закалено стъкло с висока устойчивост, което предпазва от дъжд, студ и замърсяване. Използването на зимна градина значително намалява загубата на топлина и допринася за икономии в разходите за отопление. Ние ще изградим Вашата зимна градина, така че да бъде любимо помещение за цялото семейство носещо спокойствие и уединение. Подарете си модерно решение, с което да придадете оригинален завършек на своето жилище!

ГОТОВИ ПРОЕКТИ ОТ КЕРАГЛАС
 
 

Архив новини